Browse By

Calvin Harris – najveća zvijezda britanske dance i pop scene dolazi u Novalju


Višestruko nagrađivani DJ Calvin Harris, najveća zvijezda britanske dance i pop scene nastupit će ekskluzivno po prvi put u regiji – u klubu Papaya 16. srpnja u sklopu Papaya Day&Night festivala. Calvin Harris je relativno novo ime na britanskoj dance sceni. Ovaj 25-godišnji škot već je osvojio srca publike s pjesmom I Am Not Alone koja je prodana u više od miljun primjeraka prošloga ljeta. Pjesmu su remixirali svjetski poznati DJ-i Tiesto i DeadmAU5. Singl Flashback izdan je krajem 2009, a zauzeo je najviša mjesta top glazbenih ljestvica (BBC radio). Isti singl remixirali su David Guetta te Eric Prydz koji su Calvinu otvorili vrata svjetske klupske scene.
S albumom ‘Ready for Weekend’ dospio je na prvo mjesto UK albums charts te za isti osvaja prestižne nagrade Brit Awards, za Best British Male i British Single, te Q Awards za Best Breakthrough Artist (prema svjetski priznatom magazinu Q).
Planetarnu slavu stječe i remixima te produkcijom za svjetske poznate zvijezde kao što su Jamiroquai, Groove Armada, All Saints, Kylie Minogue…

Ovaj virtuoz nastupa u raznim varijantama, s bendom ili kao DJ – njegov novogodišnji nastup u londonskoj O2 areni, najvećoj koncertnoj dvorani u Londonu zapamćen je kao jedan od najposjećenijih koncerata uopće u Britaniji. Podsjetimo se, u istoj areni trebao je nastupati pokojni Michael Jackson, nastupali su The Rolling Stones, U2, ali i velikani trance scene Armin Van Buuren, Tiesto…
Papaya Day & Night će tako uz najavljeno gostovanje broj jedan svjetskog DJ-a i producenta Armina Van Buurena (15. srpnja), ugostiti trenutno najveću britansko-škotsku zvijezdu Calvina Harrisa (16. srpnja) koji će publici kluba Papaya po prvi put prezentirat svoj ekskluzivni DJ SET. Važno je napomenuti da je ovo njegov prvi nastup općenito u regiji.
Zbog izuzetno velikog interesa za Papaya Day & Night Summer festival mole se svi fanovi da svoju ulaznicu kupe na vrijeme. Ulaznice za ovaj događaj kako trenutno stvari stoje bit će rasprodane u rekordnom roku, čak 3 mjeseca prije samog održavanja festivala. Cijena ulaznice od ponedjeljka iznosit će 300 kuna (40EUR).

Program Papaya Day&Night festivala:

Armin Van Buuren – srijeda, 14. srpnja
Calvin Harris DJ SET – četvrtak, 15. srpnja
Ferry Corsten – petak, 16. srpnja
Freemasons (ABP), Funkerman (Night) – subota, 17. srpnja