Browse By

Burn Juiced Energy okupio brojna poznata lica s hrvatske estrade


Na premijeri dugometražnog dokumentarnog filma  o životu i usponu vjerojatno najtraženijeg svjetskog DJ-a današnjice, Davida Guette, sinoć je ekskluzivno predstavljeno i novo bezalkoholno energetsko piće Burn Juiced Energy u Cinestar IMAX kinu, u Arena centru. Burn Juiced Energy je inovacija među bezalkohonim napicima jer predstavlja spoj energetskog pića i voćnih sokova marakuje, marelice, guave i manga; sadrži čak 21% voćnog soka, a budući da je energetski slabiji pogodan je za dnevnu konzumaciju i pomaže pri vraćanju koncentracije.
Dokumentarni film je nastao kao rezultat suradnje između Davida Guette i Burna zato što David Guetta svojom energijom i strašću utjelovljuje vrijednosti koje promovira Burn. Kako je objasnila Andrea Krkač, brand menadžer za Burn u Hrvatskoj: „On je osoba koja živi svoj san i neumornim i napornim radom postiže nevjerojatne rezultate. Burn vjeruje u poticanje onih koji žele ostaviti svoj kreativni trag u svijetu.” 70-to minutni dokumentarni film je snimljen u formi koja kombinira klasično dokumentarističko pripovijedanje sa stilskim elementima i energijom glazbenog spota i predstavlja jedinstveni i autentičan sadržaj o svjetskoj glazbenoj senzaciji.
U filmu o Davidu Guetti govore neki od najpopularnijih pop izvođača današnjice kao što su Kelly Rowland, Snoop Dogg, Ludacris, Tai Cruz i Usher, Fatboy Slim, Laurent Garnier, David Morales i Pitt Tong. Poznati producent i DJ, te dvostruki dobitnik Grammy nagrade, David Guetta o filmu je rekao: „Ne radi se samo o meni; riječ je o čitavoj kulturi i položaju DJ-eva. Nadam se da će moj primjer potaknuti sve koji imaju talent ili snove da ih neumorno slijede.”

FOTO GALERIJA

Film se je u Hrvatskoj prikazao premijerno i jedino sinoć, pa ne čudi što su se je na partyju nakon filma mogla vidjeti brojna poznata lica s hrvatske estrade – Fani Stipković, Iva Jerković, Sanja Duggan, Denis Latin, Aleksandra Grdić, Martina Vrbos, Lana Klingor, Ines Preindl, Anita Dujić i drugi.
David Guetta
David Guetta (Pariz, 7. studenoga 1967.) je francuski house producent i DJ. Karijeru započinje ’80tih kao DJ u klubovima, kada osniva i svoju producentsku kuću Gum Productions. 2001. godine objavljuje svoj debitantski album „Just a Little More Love“ kojim je poharao gotovo sve svjetske top-ljestvice. Dvostruki dobitnik Grammy nagrade, David Guetta danas je jedan od najtraženijih DJ-eva na svijetu. Spajanjem house i elektronskih ritmova s hip hop i R&B beatovima, Guetta je katapultirao house glazbu na vrh svjetskih glazbenih ljestvica i sagradio most između elektronske glazbe i urbane kulture. Surađuje s najcjenjenijim umjetnicima današnjice uključujući glazbenike will.i.am, Rihanna, Akon, Kid Cudi i Kelly Rowland, ali i s nekim još neotkrivenim talentima kao što su Afrojack, Avicci i Nervo. Slavni je DJ poznat po hitovima poput “The World is Mine”, “Love is Gone”, “Baby When The Light”, i “Delirious”. Od kada je producirao pjesmu „I Gotta Feeling“ za grupu Black Eyed Peas te izdao svoj 4. studijski album „One Love“ u kolovozu 2009, Guetta je prodao preko 5 milijuna albuma i 17 milijuna singlova, izveo preko 400 nastupa i došao do 21 milijun obožavatelja na Facebook-u.