Browse By

Burlesque performance ponovo u Sirupu

Bizarre burlesque je jedinstveni klubski program u Hrvatskoj koji objedinjuje kabaret, glazbu i modu. Ovaj četvrtak (11. 6.) nam dovode u goste čak troje rezidenata Torture Gardena: dvije performerice, Roxy Velvet i Bijou Noir, te DJ-icu Fidelity Kastrow koja je ujedno residentica berlinske klubske institucije Tresor.
Četvrtak, 11. 6.
Bizarre pres. Burlesque
Burlesque performance by:
Bijou Noir ( Torture Garden, UK)
Repertoar Bijou Noir također se kreće u rasponu od klasične burleske do više kinky fetiša, a preko dvadeset godina profesionalnog vježbanja pretočila je u vrhunske performanse, koji znaju uključivati i gutanje i bljuvanje vatre.
Roxy Velvet ( Torture Garden, UK)
Roxy Velvet je zvijezda londonske burleskne/kabare-večeri „Love on the Rox“, pojavljivala se u spotovima Trickyja i The Hoosiers, a nedavno je premijerno izvela show „Murder!“, mješavinu kabarea i whodunit-krimića. Zaljubljena je u horor estetiku (što krvavije, to bolje!) pa tako nastupe za Torture Garden koristi kako bi izrazila svoju mračniju i ekstremniju stranu, za koju ima nešto manje mjesta u tradicionalnim burlesknim krugovima.
DJ FIDELITY KASTROW (Tresor / Toture Garden, GER)
Fidelity Kastrow je pak, pored Torture Gardena, ujedno i rezident legendarnog berlinskog Tresora, koji ju slavi kao „jednog od naj-seksi i najprovokativnijih DJ-a u Berlinu“. Prošle je godine izdala hvaljeni singl „21st Century Girl“ koji je postao službenom himnom češkog festivala „Summer of Love“, a između nastupa na oba kraja Euroazije uspijeva naći vremena i za studiranje filozofije i kineskog. Njeni energični setovi nabijeni su vlažnim electro-tech zvukovima, i obilježeni nepogrešivim instinktom za razbuktavanje ludila na podiju – s čim će se, vjerujemo, složiti svatko tko ju je doživio prije par godina u Portu! I, naravno, sve će to skupa još popratiti i dobro podmazani domaći rezidenti Bizarrea, DJ Ivan Krželj i EngelsstaubDx.
Fashion show by Mirela Noršić & Dalibor Ujlaki
Početak 21.00h, Ulaznica: True burlesque and kinky dress code 50kn / ostali znatiželjni 100kn.