Browse By

Brija Dot Com Sessions 016 – Unique

Nastavljamo sa našim, sada već iznimno popularnim serijalom Brija Dot Com Sessions u kojem redovito promoviramo domaće DJ-e, no rado ugostimo i svjetski poznate izvođače kao što su primjerice Kyau & Albert, Cosmic Gate i Felix Kroecher. U 14. epizodi ugostili smo poznati njemački dvojac Cosmic Gate, koji je u elektronskoj glazbi već više od 10 godina. Njihov promotivni mix preslušan je više tisuća puta i zasad drži apsolutni rekord Sessions serijala! No, danas idemo dalje i ponosno predstavljamo Unique-a, mladog i talentiranog DJ-a iz Hrvatske, inače pripadnika nove generacije.
Njegovo ime doista otkriva pravu priču, Unique je kao klinac uglavnom slušao Machine Head i Sepulturu, a poglavlje sa elektronskom glazbom je uslijedilo nakon što je po prvi puta posjetio rave party i u trenu se zaljubio. Inspiraciju crpi u izvođačima kao što su Markus Schulz, Sander Van Doorn, Marco V, Valentino Kanzyani te Gabriel & Dresden.
U veoma kratkom razdoblju njegovo ime postalo je poznato na području Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Protekle godine nastupao je na većim partyima te svirao uz svjetski poznata lica kao što su Andya Moor te Filterheadz duo.
– Uvjereni smo kako će Unique u tekućoj godini pokazati sav svoj talent, te potvrditi svoju vrijednost. Uostalom, presluštajte set i prosudite sami!
Unique

Brija Dot Com Sessions 016 – Unique

01. Julian Jeweil – Air Conditionne
02. Nathan Fake – Outhouse (Valentino Kanzyani Remix)
03. Sweno N – Black Sun (Swen Weber Remix)
04. My Digital Enemy – Big Bada Boom (Original Mix)
05. Joseph Armani & Corkskrew – Elbow (Koster Remix)
06. Roman Slazger – Lollipop Machine (Original Mix)
07. Dada Life – The Great Fashionist Swindle (Laidback Luke Remix)
08. Libex & Giorgio Prezioso – Intelligence (Henrik B Edit)
09. Dj Delicious – Let It Drop (Henrik B Remix)
10. Dj Fist – Get Away
11. Furrier Bros & Peetboy – Victoria (Collins & Behnam Remix)
12. Whebba – Mary’s Army
13. Blake Jarrel Vs Dane Cook – Dude I Just Wanna Dance (Steve’s 190 Db Mix)
Trajanje: 60:23
Kvaliteta: 192 kbps
Download
Linkovi:
https://www.brija.com/
http://www.myspace.com/unique10