Browse By

Božićna čarolija najboljeg DJ-a svijeta Armina Van Buurena


Prije nepunih mjesec dana ponovno je od Guette preuzeo titulu najboljeg DJ-a svijeta. Za manje od mjesec dana Armin Van Buuren priređuje najljepši božićni Red X-Mas party. Najbolji DJ svijeta Nizozemac Armin Van Buuren 15. prosinca u novoj ljubljanskoj areni Stožice predstavlja božićnu čaroliju Red X-Mas party. Ljubimac hrvatske publike koji već godinama u novaljskoj Papayi oduševljava svojim osebujnim nastupima i nesebičnim pristupom fanovima, a ovog Vas puta poziva na zimsko putovanje ususret Božiću.
«Hrvatska publika zauzima posebno mjesto u mom srcu. Naša zajednička jutra u Papayi za mene su posebno iskustvo. Ovog Vas puta pozivam da mi se pridružite u Ljubljani na emotivnom i čarobnom božićnom Red X-Mas partiju koji je pred nama!» – poručio je hrvatskim fanovima najbolji DJ svijeta Armin Van Buuren.
Na božićnom glazbenom spektaklu uz Armina nastupaju još jedna trance legenda – Ferry Corsten te trenutno jedna od najpopularnijih house atrakcija Dimitri Vegas & Like Mike, koje je imeđu ostalim proslavila i himna za poznati festival Tomorrowland. Zagrijavanje za glazbene velikane biti će uz Nizozemca Mitcha Crowna te slovenskog DJ-a Ele7en.

Na božićnom glazbenom spektaklu uz Armina nastupiti će još jedna trance legenda – Ferry Corsten


Armin Van Buuren po peti je puta ove godine izabran za najboljeg DJ-a svijeta prema mišljenju čitatelja magazina DJ Mag. Albumom Imagine na kojem gostuju brojne svjetske zvijezde postiže mega uspjeh na top listama diljem svijeta. Svakog tjedna njegova radio emisija A State Of Trance dopire do slušatelja diljem zemaljske kugle, a proslava 10-godišnjice emisije bila je posebna i po tome što je u 5 tjedana proslavljena na 5 kontinenata u 5 glazbenih spektakala za pamćenje. Prije mjesec dana predstavljen je i dugometražni film o njemu Godina s Arminom.
Ljubimac hrvatske publike godinama nastupa u novaljskoj Papayi, a poznat je i po tome što njegovi nastupi na Pagu traju ponekad i više od četiri sata nakon kojih se još satima druži s obožavateljima s kojima se strpljivo fotografira i dijeli im autograme.
Red X-Mas party uz glazbeni predstavlja i pravi vizualni spektakl. Ekstravagantni show, akrobati i plesači mjesecima pripremaju koreografiju i akrobacije u znaku crvene boje koje će posjetiteljima oduzeti dah, a većina njih biti će upravo iznad posjetitelja. Mnogi od performera koji će nastupiti dio su tima najboljih klubova s Ibize.
Ulaznice za Red X-Mas party mogu se osigurati već od 29.50 eura u sustavu Eventima (www.eventim.hr).