Browse By

Bogati vikend u Lemonu

club 1
Zagrebački Lemon bar i klub ovoga vikenda donosi dva zanimljiva glazbena nastupa, te promociju romana “Kombinacija.” U petak će publiku zabavljati HouseFusion rezidenti Ant & Tom Bug dok će za pultom kluba samo dan kasnije ordinirati DJ Grade. Ulaz na oba dvije večeri je slobodan!

HouseFusion – petak, 27.11.

Treći po redu Housefusion koji će se održati u klubu Lemon bit će u pšetak, 27.11.2009. Za pultom su Housefusion rezidenti Ant & Tom Bug, te će Vas zabavljati sve do 4 ujutro. Klub se otvara u 23:00.

Promocija romana “Kombinacija” u Lemon Baru

– U petak u LEMON Bar-u s početkom u 19h Hrvoje Šalković svjetski putopisac i romanopisac i povrh svega VEEEELIKI PRIJATELJ kuće promovira svoj novi roman “KOMBINACIJA d.o.o.”.
Na ovo još nismo navikli: lišen bilo kakvih političkih skrupula, novi Šalkovićev roman pogađa točno u srž stvari; da, mi smo korumpirana i podmićena banana-državica. Ovom prilikom, žešće no ikad dosad, primarijus Šalković (uz pomoć plave kuverte i omamljujućeg morfija dirljive ljubavne priče) ne samo da postavlja dijagnozu, već odlučno zasijeca u kancerogeno tkivo kombinacije naše svagdašnje precizno i britko poput kirurškog skalpela. Na stolu pred nama leže pod anestezijom kao od majke rođeni ama baš svi – od državne uprave, preko kvartovskih reketara do građevinske mafije i odvjetničkih lobija: razobličeni, prozvani i raskrinkani! Hoće li pacijent preživjeti? Saznajte pravu istinu samo u Kombinaciji d.o.o.!
Citiramo ga:
…”cuga džabalesku prvih sat vremena…knjige bih dijelio,ali na žalost,to tako ne klapa..pa će biti moguće kupiti(bez obaveze,naravno),a ja potpišem,svima ugodan vikend želim..shale”…

DJ Grade – subota, 28.11.

U subotu, 28.11.2009 Lemon bar & club ugošćuje poznatog zagrebačkog DJ-a. Grade je poznati hrvatski DJ i producent s iznimno dugom i bogatom karijerom. Počeo je prije više od 15 godina, a posljednjih 8 godina surađuje sa DJ Tomom (Tom & Grade) što je rezultiralo i iznimno uspješnim početkom producentske karijere koju tek očekuju blistavi dani. Izdali su za nekoliko priznatih i kvalitetnih europskih izdavačkih kuća (Map Dance, Apple Funk, Audiodamage, Reelgroove, Blacksoul Music), kao i za jednu američku, a imena s kojima su surađivali su vrlo respektabilna (Muzzaik, Andy Ward (Soul Central), Kid Massive, Legz & Femi B. Ali Payami…).
– Grade je poznat i po svom širokom glazbenom znanju koje mu omogućuje šarolikost u setovima, odnosno mogućnost prilagodbe publici, lokaciji ili specifičnosti određenog eventa. Klub se otvara u 23:00.