Browse By

Body Groovin u Aquariusu


Body Groovin je klupski program kojemu je cilj promoviranje plesne elektronske glazbe te DJ-a i ostalih artista koji istu prezentiraju, te gostima pružiti zanimljivu i kvalitetnu zabavu! Na prvom eventu predstavljamo jackin house zvuk koji kod nas ponajbolje predstavljaju dvojac Groove Bugs, te Hagee i Senno koji su ujedno i gosti prvog Body Groovina!
Dvojac Groove Bugs čine Martyn Dox i Freaki, predvodnici su jackin house zvuka u Hrvatskoj te su pokrenuli Headmovin kolektiv koji okuplja artiste sa sličnim glazbenim usmjerenjima. Osim u Hrvatskoj, surađivali su i sa mnogim artistima na međunarodnoj bazi. Njihova izdanja se mogu naći na mnogim labelima, a odnedavno je na Narona Radiu krenula i njihova emisija Kinky Groove u kojoj prezentiraju jackin house scenu.
Hagee u srednjoj školi zapaža elektroniku te nedugo nakon toga s par prijatelja pokreće Garage Team koji kroz Acceleration evente pokušavaju probuditi elektronsku scenu u Karlovcu. 2008. svira na programu Beat Svega u organizaciji LED-a te iste godine ulazi u Crobot Crew. Tako je svirao s imenima kao što su DJ Godfather, The Advent itd. 2010. se razilazi s ekipom Crobot Crewa te započinje rad na vlastitom South Soul programu.
Senno 2007. kupuje playere i počinje pomalo mixati. Od samih početaka pušta jackin house koji je prožet hip-hopom, jazzom i soulom a u novije doba je provučen i kroz d’n’b te acid. Također je jedan od pokretaća Headmovin kolektiva u kojem zajedno s kolegama prezentira ovaj zanimljiv glazbeni pravac. Prošle godine je svirao na Delta Festu, a osim toga je zabavljao publiku po klubovima u Zagrebu, Splitu, N. Marofu itd.