Browse By

Blush

Ukratko, Blush se počela aktivno baviti djingom 1994. godine kada je imala samo 17 godina. Počela je nastupati na sceni kao članica Feminine Pressura, partnerstvom sa Dj Touch. Nastupale su zajedno na piratskoj radio stanici Freak FM, zajedno sa specijalnim gostima kao što su Booker T, Joey Mustapha i Grant Nelson.
Feminine Pressure osvojile su cijeli London sa svojim nastupima. Nedugo zatim Blush počinje sa svojim samostalnim nastupima po Engleskoj, te radio stanicama kao što su Risk FM, Shine FM, Touch FM. Bila je rezident kluba The Spot@Covent Garden te je u 2000-oj imala rezidenciju u cjenjenom klubu na Rodosu imena SINNERS club. Na www.house.fm-u je vodila svoju vlastitu emisiju tri godine – Saturday Shakedown. Trenutno možete čuti i njezin novi producentski uradak imena „Dirty Little Funker“. Jako puno nastupa po Velikoj Britaniji uključujuči klubove kao što su Ministry of Sound, Pacha, The Cross, Wrong @ Herbal, Turnmills, The Key, Attica, Glasshouse, Aquarium, The Egg , Hidden, Legends now known as Embassy , Propaganda, Canvass, Paper, 333 Club itd. Njezin energični stil i izvrsni nastupi doveli su je do toga da Blush danas nastupa po cijelom svijetu. Na Ibizi , u Francuskoj, Grčkoj, Dubaiu , Italiji, Beirutu , Malti itd., da ne nabrajamo više.
Trenutno vodi vlastitu emisiju na jednoj od najpoznatijih radio stanica u Engleskoj- www.pushfm.com . Njezin stil je funky, progressive, electro, sexy, tribal, deep i soulful house zvuk kojim rastura plesne podije diljem svijeta. Zato nije ni čudno da je odabrana po glasovima vas partijanera u najboljih 100 dj-ica na svijetu prema internet portalu shejay.