Browse By

Benny Page u Aquariusu

Kingston sound slavi jubilarnih 5 godina na sceni, te tim povodom zajedno sa ekipom Dirty Beatz-a okupljaju se kako bi okruženi prjateljima izvođačima i dragom publikom iskazali poštovanje zajedničkoj ljubavi prema glazbi i dobrom provodu. Slavlje će biti u Aquariusu na 2 floora (A1 & A2) u petak 28.11.2008. godine.
Uz ova dva poznata zagrebačka crew-a nastupiti će još mnogi drugi: profesionali u pristupu glazbi Roots in session (SLO) ljubljanski soundsystem Pier & Fu koji je izrastao iz RADYOYO radijske emisije u Zagrebu će promovirati poznatu Kuskus kompilaciju te vrućim nastupom zasigurno neće ostaviti ravnodušnim ljubitelje reggae/roots glazbe, prijatelji Dj Soul & Moonia iz Baga Sound (BIH) predstaviti će nam reggae dub sound, PCP (HRV) kojeg čine dva momka Filip & Boost na svom nastupu će čisti hiphop upotpuniti sa raznim pravcima među kojima su jazz, funk, drum & bass, jungle a pomalo i dub zvuk, te posljedni ali zasigurno i najveći BENNY PAGE-a (UK) / Digital soundboy, 26-godišnji britanski producent i DJ.
Benny Page se nevjerovatnom brzinom uspinje među kremu svjetskih dnb/jungle izvođača. Inspiriran ranim jungle izdanjima underground plesne scene 90-tih godina u ranoj dobi pocinje eksperimentirati s glazbom koristeci sekvencer na očevom računalu. Nakon završene glazbene škole i sati provedenih u studiju izdaje prve uratke Sneaker Pimp’, Chain saw, i remix za Stalker (Aphrodyte) , koji ubrzo postaju himne nove škole jungle produkcije.
Vrtoglavi uspjeh mladog i talentiranog Benny-a 2006. privlači pozornost velikog jungle učitelja Shy Fx-a i njegove izdavacke kuće ‘Digital Soundboy’, čiji protiže ostaje do današnjeg dana. Iz serije hitova koji ga sa pravom svrstavaju među najbolje jungle producente novog vala svakako treba izdvojiti “Turn Down the Lights” i “Rub a Dub’.
Superioran nastup kojem su svjedočili brojni klubovi diljem svijeta,  ovaj puta pretvara Aquarius klub u plesnu jungle arenu, pruzajuci nam priliku da u punom smislu riječi osjetimo ono najbolje od žanra. Event će biti zabilježen i od kamere Transmeet.tv-a, a u emisiji Reggae Connection na Radio 101, posvećenoj ovom velikom eventu četvrtkom od 23:00-00:01 h možete ćuti i interview s Benny Page-om.
Karte će bti u pretprodaji po 50 kn u Kingston Shop-u, a na sam dan eventa karte će se moći kupiti na ulazu Kulba Aquarius Zagreb za 60 kn.

Informacije:

www.myspace.com/bennypage1
www.digitalsoundboy.com
www.dirtybeatzcrew.com
www.kingston.hr
www.myspace.com/kingstonsoundsystem
www.myspace.com/rootsinsession
www.myspace.com/bagasoundsystem
www.myspace.com/motovunpcp
www.transmeet.tv