Browse By

BLACK LIGHT pres. EXIT promo with Tamara Saul, Disko Dabar & Zero

Sve ljubiteljice i ljubitelje senzualnih oblika audio podražaja, ali i općenito riječi “senzualno” izvještavamo o novom izdanju najsenzualnije klupske večeri u Hrvata, Black Light. 12.04. program predstavlja jednu od najvrućih mladih dama klupske glazbe koja svojim glasom mic po mic osvaja teritorije van granica svoje domovine, izdaje na stranoj etiketi i vrte je na BBC1. Njeno ime je Tamara Saul i zapamtite ga.
Tu je i odlični Examine sa svojim projektom Disko Dabar koji od starih soul, disco klasika radi nevjerojatne elektronske edite koji tijelo tjeraju na senzualne pokrete. Ništa manje zanimljiv i senzualan nije ni Jan Kinčl zvan Zero čija je sama pojava i pogled tužnog štenca dovoljna da motivira djevojke na senzualne misli i dodire. Uz domaćine RRRamona! I DMT-a, ovaj Black Light zapravo je festival senzualnosti i svojevrsni vikend umjetnika senzualnog pristupa glazbi, ali i promotivni parti za nadolazeći EXIT festival 2013.
Exit R:Evolucija održava se od 10. do 14. srpnja na poznatoj lokaciji, Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Petodnevni Exit imat će mnoštvo novosti i impresivan line up koji se iz tjedna u tjedan puni sjajnim imenima. Zasad su svoj nastup potvrdili Atoms for Peace, Snoop Dogg aka Snoop Lion, Cee Lo Green, Fatboy Slim, Bloc Party, DJ Fresh Live, Eric Prydz, Seth Troxler, Dubfire, Friction, Delilah, Pan-Pot, Matador live, SubbAn b2b Adam Shelton, Apollonia i Deniz Kurtel, Skism, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, Dub Phzsics, The Prototypes i mnogi drugi.
Aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival je 440 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200 kn.
BLACK LIGHT pres. EXIT fest. promo with Tamara Saul, Disko Dabar & Zero
Petak – 12.04.2013. @ Tvornica (mali pogon)
Start: 23:30 / Ulaz: 20kn do 00:30, 30kn iza
Neo Soul, R’n’B, Deep House, Disco, Bass…
TAMARA SAUL live (Trueflav Rec.)
DISKO DABAR aka Examine (Cycle)
ZERO (Cycle, Bondage, Radio808)
RRRamon! (BlackLight, Radio808)
DMT (BlackLight, CTF!Cro)