Browse By

Big Beach spektakl: Rasprodano čak 3000 "Earlybird" ulaznica


Da su oči čitave Europe uprte u Hrvatsku pokazuje i iznimno veliki interes svjetske javnosti za Big Beach spektakl koji će se ove godine održati po drugi put na popularnoj plaži Zrće. Organizatori prema „online kupnji ulaznica“ bilježe nezapamćen interes fanova za nastup svjetske legende carl Coxa, a zemlje u kojima se najviše ulaznica prodalo su Velika Britanija, Njemačka, Italija, Nizozemska, Mađarska, Hrvatska, Slovenija i dr. Rasprodana su čak dva early bird paketa od sveukupno 3000 ulaznica za BIG BEACH događaj sa Carl Coxom na plaži Zrće.
BIG BEACH spektakl koji je prošle godine na plažu Zrće doveo svjetsku legendu FATBOY SLIM-a te rasplesao preko 10 000 ljudi i ovog ljeta na svjetsku kartu najpoželjnijih ljetnih zabava najavljuje spektakl dostojan renomeu glazbene plaže Zrće. Ono što je Madonna u popu ili pak Mick Jagger u rock glazbi to je Carl Cox u elektronskoj glazbi. Tako će ovogodišnji BIG BEACH plesat u ritmu još jednog legendarnog britanca koji je podsjetimo prije dvije godine zapalio prepunu Splitsku rivu pred nekoliko desetaka tisuća ljudi. Da će se Big Beach spektakl pokazati kao jednim od najvećih plesnih događaja u Europi ovog ljeta pokazuje i nezapamćen interes svjetske publike gladnih ovakvih dešavanja.
Organizatori su u samo mjesec dana uspjeli rasprodat čak dva early bird kontigenta ulaznica, a 3000 fanova iz čitavog svijeta svoju ulaznicu za Big Beach već ima!
ORGANIZATORI najavljuju da su early bird ulaznice za Carl Coxa još samo dva dana u prodaji, tj. do petka 13. travnja kada će cijena ulaznice narast na 75kn.
Carl Cox bio
Već je previše toga rečeno o jednom od najboljih DJ-a na svijetu. Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe te je prema mnogim glazbenim anketama ON najutjecajniji DJ na planeti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite ‘Worldwide Ultimatum’ etikete, te izdavanjem samo-produciranog albuma ‘At The End Of The Cliche’ na koji je skupio svoje 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da bi zasjeo na 22. mjesto britanske top liste. Paralelno stvara managersku tvrtku, ‘Ultimate Music Management’, koja pod njegovim vodstvom okuplja ljude od struke: Josha Winka, Laurenta Garniera i Judge Julesa. Pojavljuje se na ‘Top Of The Pops’ i 1996. godine dodijeljena mu je drugu godinu zaredom internacionalna nagrada za najboljeg DJ-a godine. ‘Muzik Magazine’ okrunjuje ga istom nagradom (‘DJ Of The Year’) po izboru čitatelja, a istu osvaja i u Škotskoj, Irskoj, Francuskoj i Njemačkoj.
Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih easopisa uključujući ‘Mixmag’, ‘DJ Magazine’ i ‘Wax’, te postaje dio prestižnog ‘Kiss FM’-a gdje subotom ima svoju emisiju ‘Ultimate Mix’. Slušatelji su ga izabrali za najboljeg DJ-a i miksera godine (‘DJ Mixer Of The Year’). Tresao je plesne podije širom svijeta i svirao na mjestima koje DJ-eva ruka još nije dotakla, održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji.
BIG BEACH PROGRAM:
START: 21H
END: 03h
AFTER PARTY: PAPAYA & AQUARIUS
___________________________
21:00 PAPAYA RESIDENT DJ
22:00-23:00h JON RUNDELL
23:00-02h CARL COX
02:03h PERO FULLHOUSE