Browse By

Bastion Osijek: We Love Music with Viktoria Metzker


Nakon otvaranja party sezone uz njemačku zvijezdu DJ Tomcrafta, osječki klub Bastion i udruga We Love Music organiziraju još jedan event za ljubitelje elektronske plesne glazbe. Ovog puta osječke partijanere će zabavljati zanosna Playboy zečicaViktoria Metzker, koja će  nastupiti u petak, 3. prosinca, te će ovo ujedno biti i njezin prvi nastup u Osijeku. Kako bi nastavili tradiciju promoviranja mladih DJ snaga u gradu Osijeku, organizatori najavljuju još jedan DJ natječaj, kojemu je zadatak odabrati dva najbolja DJ-a za nastup sa zvijezdom večeri. Više informacija o natječaju možete saznati u nastavku teksta.
Cijena ulaznice u pretprodaji iznositi će 40 kn,  dok će na dan cijena biti 50 kn do ponoći te 60 kn poslije. Pretprodaja počinje 22. studenog, a pretprodajna mjesta su Matrix Club i Bastion Osijek.

Viktoria Metzker
Za Viktoriu Metzker možemo reći da je najseksi izvozni proizvod susjedne nam Mađarske, zemlje koja u posljednjih nekoliko godina intenzivno promovira kombinaciju lijepih žena i elektronske plesne glazbe. Viktoria (23) je prije svega model i misica, a zatim i jedna od najtraženijih Playmate djevojaka na svijetu. Dovoljno je samo reći da je nebrojeno puta krasila naslovnice časopisa poput Playboy i FHM, a konačno je i 2007. godine proglašena zečicom godine. Unatoč primamljivim oblinama koje neprestano privlače pozornost publike, Viktoria svoj posao kao DJ-a shvaća vrlo ozbiljno.  Naime, kroz samo tri godine nastupala je u najpopularnijim klubovima diljem svijeta, gdje je zapalila publiku svojom neodoljivom kombinacijom vocal-house i electro zvuka. Uz intenzivan raspored nastupanja i poziranja, Viktoria je uspjela odvojiti nešto vremena i za produkciju. Do sada ima nekolicinu izdanja, na kojima je imala priliku surađivati s Funkermanom, Eddie Thoneickom i DJ Juniorom. Krajem rujna predstavila je i novi remix za legendarnu house izdavačku kuću Subliminal Records, a uskoro izlazi i kompilacija Ibiza World Tour Vol. 2, koja je povjerena upravo ovoj uspješnoj mađarskoj ljepotici.

We Love Music DJ natječaj
Kao i na samom otvorenju party sezone 2010/2011, We Love Music pruža priliku mladim DJ-ima da se lakše prezentiraju osječkoj publici. Ovog puta natječaj je otvoren za dva DJ-a, od kojih će jedan nastupiti prije, a drugi poslije mađarske ljepotice Viktorie Metzker u klubu Bastion, 3. prosinca. Svi DJ-i koji misle da mogu osvojiti publiku svojim zvukom trebaju postaviti službeni plakat eventa kao profilnu Facebook sliku, snimiti mix od 30 minuta te ga postaviti na Soundcloud.com. Na kraju isti mix postavite i na službeni Facebook profil We Love Music udruge. Rok slanja snimljenih materijala je 30. studenog.
Nagradna igra:
Brija Dot Com dijeli tri ulaznice za ovaj event! Pošaljite e-mail s naslovom ‘Viktoria Metzker’ i Vašim osobnim podacima (ime, prezime i adresa) na našu e-mail adresu: info@brija.com.
Info:
http://www.facebook.com/welovemusic.osijek
http://www.facebook.com/bastion.osijek