Browse By

Baggi Begovic u Lemonu!


U petak 26. veljače Becks i Lemon klub predstavljaju Housefusion with Baggi Begovic! Po prvi put u Zagreb dolazi zvijezda iz Nizozemske, inače podrijetlom iz “naših” krajeva. Baggi inače živi u Rotterdamu – Nizozemskoj gdje nastupa i producira.
Posljednjih godina stekao je svjetsku popularnost surađujući sa brojnim imenima na sceni, ukljućujući i Funkermana s kojim ima izdanje “Good God”. Neki od njegovih najvažnijih uradaka su “Break Of Dawn” te remix koji je radio sa svoji producentskim kolegom Soul Conspiracy za Shawn Christoper – “Don’t Lose the Magic”. Potpisuje remix i za hrvatski label DJ Blacksoula, Blacksoul Music za izdanje Blacksoul feat. Amera Light -Seduce Me (Baggi Begovic Dub).
Jednu od posljednjih stvari izdao je sa Chocolate Puma za Defected records: “Solarinism“.
Svirao je i na mega eventima poput Sensationa, Global Gatheringa, Ministry of Sound i sl. Zadnjih 3 godine je obišao gotovo cijelu Europu svojim nastupima. Njegov “zvuk” je najbolje opisati kao funky clubhouse. U Zagrebu je 26. veljače, a ugošćuju ga Housefusion i Lemon klub! Podršku mu daju rezidenti Housefusion-a DJ Tom Bug & DJ Ant.
Ulaz na ovaj event je 70 kn na dan održavanja.