Browse By

AVA Recordings se pridružuje Armadi

AVA Recordings, britanska izdavačka kuća u vlasništvu DJ-a i producenta Andy Moora od danas je integralni dio Armade, kuće na čijem čelu stoji trenutno najbolji DJ na svijetu, Armin Van Buuren. Armada je upravo danas izašla sa službenim priopćenjem u kojem navodi kako je ponosna što se upravo AVA Recording pridružuje vrlo uspješnom timu.
Andy Moor producira pod nekoliko imena. Prvo, tu je njegov solo alias Andy Moor pod kojim je isproducirao neke fenomenalne remixeve (Ridgwalkers feat El – Find) do njegovih vlastitih radova kao što je fenomenalna Halcyon (izdana na Armadi). Osim solo rada, Andy je i vrijedan član triju istaknutih grupa. U duetu Leama & Moor, zajedno s britanskim producentom Leamom remixirao je neke od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, kao što su Avril Lavigne, Paul Oakenfold, Matt Darey, Tiesto, Orbital, Radiohead, Above & Beyond…a trenutno je prezaposlen na izdavanju vrlo očekivanog prvog Leama & Moor albuma već unaprijed dogovorenog za izdavanje na Lost Language!
Glazba Andya Moora vrlo je specifična. Njegova sposobnost miješanja žanrova dovela ga je do izražaja i u record box-ove mnogih DJeva, kao što su recimo Sasha i John Digweed koji vrte njegove melodičnije produkcije do Tiesta ili Paula Oakenfolda koji rado puste neke energičnije zvukove.
Drugi duet u kojem je Andyev zvuk vrlo prepoznatljiv je Whiteroom u kojem surađuje s još jednim nadarenim producentom i DJem, Adam Whiteom. Ovdje se mogu naći nešto čvršći zvukovi, a u uho posebno ulazi Someday koju je trenutni broj 1 na DJ Magovoj top ljestvici Paul Van Dyk često vrtio do iznemoglosti! Debi single imena (pazi foru) Whiteroom proglašen je najboljom trance produkcijom 2004. godine na Trance Awards!
U tada još duet Tilt Andy ulazi kao treći član baš prije pripreme albuma Explorer. Njegov debi u triu Tilt, The World Doesn’t Know očarao je publiku i DJeve diljem cijelog svijeta, te gotovo da ne postoji ljubitelj elektronske glazbe koji nije barem čuo za tu pjesmu. Legendarni Tilt dobio je gotovo neprocjenjivog člana…
Osim produkcije, Andy Moor je i cijenjen DJ koji možda i nije klasičan DJ kakvog bi svi očekivali, već čovjek koji jednostavno pušta zvukove da se razviju jedan prema drugome i kombinira različite ritmove i žanrove, što se može čuti kako u produkcijama, tako i u setovima.
Linkovi:
www.avarecordings.com
www.andymoor.com