Browse By

Aurora najavila ljetni program


Opsežan line up kako stranih tako i domaćih izvođača najavljuje se u nadolazećim mjesecima ovog ljeta u primoštenskoj Aurori, klubu koji je godinama središte party scene na području Dalmacije, ali i središte nezaboravnih, ludih, sad već i tradicionalno dobrih provoda. David Guetta, David Morales, Kiril Djakovski, Shapeshifters, Freemasons, Cristian Varela samo su dio impresivne liste koja Auroru čini nezaobilaznom destinacijom ovog ljeta.
Za posjetitelje Aurore glazbeno ljeto počinje već 25.06. kad će trenutno najveća zvijezda hrvatske zabavne glazbe Tony Cetinsky upriličiti otvorenje ljetne sezone. Dan nakon 26.06. party sezonu otvara atraktivna Playboy djevojka DJ Viktorija Metzker koja svojim vrhunski izgrađenim tijelom plijeni pažnju gdje god se pojavi, a atmosferu namjerava uzdignuti do vrhunca i izvrsnim electro-house stilom i live vokalima koje je usavršila svirajući redovito kao resident kluba PLAY u rodnoj joj Budimpešti.

23.07. nikako ne bi smjeli propustiti makedonsku atrakciju, majstora dobrog štimunga Kirila Džajkovskog i njegov prateći deseteročlani bend. Njegov stil kombiniranja elektronike i makedonskog etna, kojeg prožimaju utjecaji sa cijeloga Balkana datira od ranih devedesetih i otada uživa samo najbolje kritike. Kiril je jedan od osnivača benda Bastion i jedan od članova legendarnog makedonskog benda Leb i sol. Pionir ‘balkanske elektronike’ kako ga nazivaju, nijedan svoj nastup nije završio bez najmanje tri bisa.

Vrhunac savršenog ljetnog provoda tradicionalno pripada najvećoj zvijezdi house scene Davidu Moralesu, zbog kojeg Aurora postane središnji događaj ljeta koji se godinama ne propušta i o čijem nastupu se mjesecima priča! 12.08. uz Tuborg Green Beat ponovno se priprema velika rođendanska proslava, no ovog puta se radi o dvostrukom slavlju. Osim rođendana Morales obilježava i 10-tu obljetnicu svojih rođendanskih partyja u Aurori stoga uopće ne sumnjamo da će ovo ljeto počastiti najdražu mu publiku spektakularnim nastupom za pamćenje.
Na brdima Primoštena kada sunce prvo zaviri na plesni podij Aurore zoru će te dočekivati uz drage nam goste koji se uvijek rado vraćaju poput Shapeshiftersa i Freemasonsa, a drugi put ove godine 14.08. stiže hvaljeni beogradski DJ i producent Marko Miličević koji je projektom GRAMOPHONEDZIE i zaraznim plesnim singlom ‘Why Don’t You’ osvojio cijeli svijet. Za puno plesnih sati i ljubitelje malo tvrđeg ritma pobrinut će se kombinacija španjolskog techna virtuoza Cristiana Varele i Intecove zvijezde Jon Rundela.
Kad se poželite kvalitetnog domaćeg zvuka ovog ljeta večeri pod nazivom Pop/Rock @ Aurora ugostit će Juru Stublića, Nenu Belana, Urbana, Marijana Bana i Diktatore. RNB & HIP HOP večeri rezervirane su srijedom, a nedjeljom očekujte ultra zabavne pjena partyje. Kao novitete Aurora najavljuje ljetne MTV partije.
I šećer na kraju za zatvaranje Tuborg Green Beat sezone u velikom stilu stiže trenutno broj 1. DJ na svijetu David Guetta! Nominiran za 5 Grammya, producent, remixer, ali prije svega veliki miljenik house publike 04.09. privest će ljeto kraju u plesnom ritmu velikih hitova poput «Getting over You» i megapopularne «Sexy chick», »When love takes over», «The World is mine» i mnogih udarnih hitova house eksplozije koji su ga učinile izvođačem rasprodanim gotovo godinu dana unaprijed.
Za svoje fanove u Hrvatskoj našao je prostora jer mu se publika na ovim prostorima iznimno sviđa, oni koji do sada nisu imali prilike čuti ovog glazbenika završni party ljetne sezone prilika je da se uvjere kako uz dobru produkciju ima i odličan DJ set.