Browse By

Audiowhores otvaraju novu HouseFusion sezonu

audiowhores2
Nakon punih 5 mjeseci, HouseFusion se vraća na scenu jači nego ikad. Uz novi site (www.housefusion.net) te kompletan rebranding i nove načine udovoljavanja fanovima, HouseFusion obećaje potrebno osvježenje. Poslije brojnih provoda do jutra, s rukama u zraku i osmijehu na licu, vrijeme da se taj osjećaj vrati u Zagreb. Klub Sirup će biti domaćin prvom HF-u u sezoni (17.10).
Za svježi start, uz uvijek prisutne rezidente tu su i po prvi put u Hrvatskoj, AUDIOWHORES (www.myspace.com/audiowhoresmusic) iz Manchestera. Audiowhores su priznati Britanski DJ duo koji osim na svojoj etiketi Tempogroove, izdaju i na popularnoj etiketi Defected Records te Soulfuric, Peppermint Jam i MN2S.
VIDEO!

Audiowhores su se ‘rodili’ 2000. godine kada su se Graham i Adam upoznali u jednom legendarnom UK klubu, te shvatili da dijele istu strast za House glazbom. Njihova izdanja puštaju svjetska imena od DJ Rooga do legendarnog Little Louie Vege, a remixirali su brojne “face” sa klupske scene diljem svijeta uključujući i Joey Negra, Kathy Brown, Barbaru Tucker, Ce Ce Peniston itd.
Španjolska i Ibiza, Georgia, Algeria, Austria, Estonija, Latvija, Litva, Poljska, Nizozemska, Švicarska, Slovačka, Njemačka, Norveška, Dubai, Bahrain, Brazil, Kina, Azija, Australija i SAD su neke od lokacija koje su ugostili ovaj sve popularniji dvojac. U zadnjih nekoliko mjeseci izdali su čak 3 nova singla, koja ih stavljaju u koš s “big room” producentima. Jedno od tih izdanja je izašlo na već spomenutoj izdavačkoj kući Defected Records. Radi se o singlu “Stay” koji je izašao u ožujku, i još uvjiek se pušta u klubovima diljem svijeta. “Stay” su skladali zajedno sa DJ-em i Pjevačem imena Haze.  (http://www.youtube.com/watch?v=93X3v8R_m5s)
Ovo je zasigurno jedno od najbitnijih house gostovanja ove jeseni u Zagrebu i toplo preporučamo svima željnima dobre zabave, da u subotu, 17.listopada posjete Housefusion i klub Sirup na Donjim Sveticama. Uz glavne goste tu su kao i uvijek  Ant, Tom Bug i Andrija, organizatori i DJ-i HF večeri.
Početak je u 23h, a cijena ulaznice je 50kn do ponoci / 70kn nakon.