Browse By

Armin Van Buuren zapalio Papayu!

Spektakl koji je sinoć u klubu PAPAYA napravio nizozemski genijalac ARMIN VAN BUUREN ostat će zauvijek u pamćenju 5000 fanova iz cijelog svijeta! Iako i sam priznaje da nije znao što ga očekuje na njegovom premijernom nastupu u Hrvatskoj, osmijeh koji nije skidao tijekom čitavog nastupa, otkrivao je oduševljenje Papayinom publikom. Uoči samog nastupa izjavio je da mu klub na plaži spada u „Top 3“ Open air mjesta na kojima je svirao i ne slutivši da će nakon nastupa promijeniti istu izjavu i pretvoriti je u „Top 1“. Armin: „Prevario sam se, mislim da ste najbolje mjesto za zabavu na otvorenom u cijelom svijetu“.

FOTOGALERIJA
Armin Van Buuren zapalio Papayu!

normal_a_004
Teško je opisati atmosferu koja je vladala kroz više od četiri sata Arminove svirke, a koja je nalikovala najvećim glazbenim spektaklima poput koncerata Rolling Stones-a ili U2.
Otvaranjem vrata Papaye već od 22h sati, kolone ljudi koji su nestrpljivo čekali da zauzmu svoje dragocjeno mjesto ispred same bine na plesnoj areni, bila su ispunjena u rekordnom vremenu. U samo sat vremena, nešto prije 23 sata, uzdanica hrvatskog clubbinga bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Sve je bilo spremno za najveći spektakl sezone 2009.
normal_a_006
Posjetitelji iz 50 zemalja
Arminovi obožavatelji koji su na njegov premijerni nastup u Hrvatsku, došli čak iz 50 različitih zemalja nosili su različita „Arminova obilježja“, a visoko u zrak vijorile su se zastave Brazila, Španjolske, Nizozemske, Njemačke, Egipta, Australije i naravno Hrvatske. Čitava ceremonija, transparenti i zastave, na trenutke je podsjećala na šarene stadione svjetskih nogometnih ceremonija- „Arminovi navijači uistinu su sinoć bili na svjetskoj razini“. Rasplesani i raspjevani od početka do kraja, ispoljavali su pozitivne vibracije koje su ponijele Armina do zvijezda i natrag. Uzvratio im je jednako- plesao je, pljeskao, silazio u publiku fotografirajući se sa svima- „opravdao je titulu najboljeg“.
Pripadnice ljepšeg spola čekale su u redovima za autogram, a po prvi put u povijesti kluba, backstage Papaye izgledao je poput modne piste na kojem su se u ritmu Armina prešetavale najljepše djevojke na Jadranu.
normal_a_018
Glen Morrison zagrijao publiku
Publiku je prije Armina zagrijao njegov kolega Glen Morrison koji je Arminu došao raditi društvo iz čiste znatiželje za novom Ibizom, a nakon Armina kormilo je preuzeo također njegov kolega, Slovenac Beltek.
Ulaznice za Armina planule su u rekordnom vremenu, a na žalost više od tisuće gostiju ostalo je plesat na plaži ispred kluba, kojima je na kraju bilo svejedno da li su u klubu ili izvan njega- „Svi oni, i unutra i ispred kluba dobili su ono po šta su došli, sliku i party za životno sjećanje“.
Da li će njegov sunarodnjak Tiesto uspjeti 5. Kolovoza ponoviti spektakl u Papayi, teško je sada reći- jer još smo svi, i publika i organizatori pod velikim dojmom jučerašnjeg nastupa opravdanog br. 1 svjetskog Dj-a na planetu.
Ne propustite još dva plesna SPEKTAKLA, festivala koja kucaju na vrata Papaye:
MTV CLUBBING ZONE
05.08. TIESTO
06.08. ARNO COST
07.08. CHRIS LAKE
08.08. PAUL LOMAX feat. NARANY
TUBORG GREEN BEAT
12.08. SWEDISH HOUSE MAFIA
13.08. ERIC PRYDZ
14.08. MARK KNIGHT & DIRTY SOUTH
15.08. PETE TONG