Browse By

Armin Van Buuren na Zrću!

Trenutno najbolji DJ na svijetu po izboru časopisa DJ Mag, Armin Van Buuren stiže 30. srpnja iduće godine na najluđu hrvatsku party destinaciju – Zrće te će nastupiti u Papayi koju je prošlog ljeta posjetio i legendarni DJ Tiësto.
Nešto više od pola godine dijeli nas od nove ljetne sezone kluba Papaya koji je zbog dobre organizacije, privlačne lokacije i uglednih gostiju postao poznat daleko izvan granica naše zemlje. Za nadolazeću sezonu Papaya Team priprema uistinu impresivan repertoar.
arminvanbuuren
Svjetski broj 1., Armin Van Buuren po prvi puta stiže u Hrvatsku
Armin je rođen 25. prosinca, 1976. godine u gradu Lieden, u Nizozemskoj. Oduvijek je bio fasciniran glazbom, a već sa 14 godina kupuje svoj prvi sampler, posuđuje očeve klavijature te počinje stvarati glazbu. Njegova fascinacija proizlazi iz činjenice da mu je otac imao kvalitetan te raznolik glazbeni ukus, a glazba nije strana ni ostatku obitelji. Armin je poznat je po iznimno bogatoj produkciji, a sam početak pripao je “trance anthem” hitovima kao što su “Blue Fear”, “Touch Me” i “Communication”.
Pročitaj cijelu biografiju.

Armin van Buuren ft Sharon den Adel – In and Out of Love

Armin van Buuren – Imagine (Live)

Za sezonu 2009. potvrđen je nastup svjetskog broj 1, Armin Van Buurena (30.07.) kojem će ovo biti prvi nastup općenito u cijeloj regiji. 18. srpnja u Papayu stiže i Martin Solveig, zasigurno jedan od vodećih francuskih DJ imena. Potvrđeno je i održavanje “Green Beat” festivala kojeg predvodi Eric Prydz (13. kolovoza).
Zbog iznimno velikog interesa fanova diljem svijeta pretprodaja karata kreće već od 1. siječnja 2009 godine.

Karte će te moći kupiti na:

http://www.eventim.hr/
http://www.novalja.com/
Više informacija u narednim danima.