Browse By

Aquarius: A Tribute To Flor Kilah

Kao i svake godine, zagrebački klub Aquarius ugostit će rasplesani in memoriam pioniru hrvatskog breakdancea, Don Kolareku. U subotu, 1. listopada.

Već sedmu godinu za redom održava se A Tribute To Flor Killah, glazbeno-scenski spektakl kojim se obilježava prerana smrt ikone hrvatske breakdance scene Don Kolareka, a kao i svake godine, i ovog će petka, 1. listopada, sve posjetitelje zabavljati najeminentnija imena hrvatske hip hop scene, kao što su General Woo, Kandžija, Stoka, Ropez, Spinz feat. Koolade i grupa Connect, te mlade dame iz projekta Femme Attack. Za plesnu selekciju najvećih Hip-Hop hitova pobrinut će se DJ-i kao što su svima znani Phat Phillie, Independent i DJ Don Tom.
Voditelj cijelog eventa bit će naravno Vlado Atomic, a prijave za Break Dance battlove možete napraviti na email: atomicroc@rocketmail.com
Usto, Tipi TV upravo montira novi film s materijalima Gorana Kolareka, a koji će premijerno biti prikazan upravo te večeri u Aquariusu!
Cijena ulaznice je 50 kuna, a besplatnih upada nema – naime, sav prihod od kupnje ulaznica ide u fond za razvitak Don Kolarek B Boy akademije pa ćete dolaskom u klub ne samo dobiti priliku za zabavu, već napraviti i dobro djelo.