Browse By

AFTER Carnival: Drums Of Death u Stereu!


Nakon partijanja po Gatu ili gdje god da ćete biti te subote pune karnevalskih bakanalija odredište je jasno i samo jedno: Stereo Klubb! Ove godine pripremili smo vam stvarno odličan AFTER za sve koji ne žele stati sa zabavom i one koji se samo tako osjećaju!
Naš štovani strani gost i sam živi po opjevanoj devizi „život je maskenbal”. Škotski glazbenik Colin Bailey koji se krije pod imenom Drums of Death, naime, svoju je glazbenu karijeru započeo i obilježio upravo maskom. Na glasine kako je proklet voodoo magijom odgovorio je maskiranim nastupima, te je, skrivajući se iza crno-bijele krinke, nastupio na pozornicama od Los Anglelesa do Bangoka. Remiksirao je Hot Chip, Trickya, Franz Ferdinand, Mando Diao i druge, a surađivao je pri nastajanju albuma “I Feel Cream” kanadske pjevačice Peaches. Osim toga, bitno je napomenuti da je jedna od perjanica londonsko/berlinskog Greco-Roman labela i da su mu nastupi energično ludi. Da bi saznali što to zapravo znači znate gdje i kada trebate biti!

Subota, 05.03.2011.
Početak u 02 h
Cijena ulaznice: 30 kn

Domaćini večeri bit će Rijeci dragi gosti Confusion DJs: Phillipe i Funk Guru! Organizatori zagrebačkog Illetricity Festivala nastupali su do sada u gotovo svim većim srednjoeuropskim gradovima, a osobito ističu nastupe na EXIT i InMusic festivalima te na MTV Valkana Beach partyu.
 
Također su oba puta zabavljali veselo mnoštvo na vlasniku Sterea najdražem festivalu: Priredbi! Od njihovih setova očekujemo kvalitetan i energičan mash-up plesne elektronike, pa se nadamo da ćete ostati ugodno iznenađeni! Unutarnje dekoracije radi riječki Micica team!