Browse By

Adriatica večeri u klubu Barbarella’s u Pirovcu – program 22. i 23. kolovoza

Legendarni klub na otvorenom ovaj petak ugošćuje 20 godina Wiggle klupske večeri, a proslavi se priključuje i domaći Pytzek. Subota je rezervirana za trojac u sastavu Darren Emerson, Pier Bucci i Sergej Snooze.
Nakon sjajnih imena, poput Ivana Smagghea, Justina Robertsona, Petra Dundova, Valentina Kanzyanija, koja su već obilježila samostalni život kluba Barbarella’s u Pirovcu, ovaj legendarni klub na otvorenom pokazao se kao pravo ljetno odredište za glazbene istomišljenike. Serija vikend događaja Barbarella’s Adriatica nudi priliku za ples pod zvijezdama s domaćim i međunarodnim glazbenim znalcima koji predstavljaju živahnu underground scenu i svjetski poznate izvođače. Cijena ulaznice za Adriatica večeri kroz cijeli kolovoz je snižena i iznosi 50 kuna po danu, a klub je otvoren od ponoći do 6 ujutro.
Ovaj petak, 22. kolovoza, predstavljaja veliku rođendansku proslavu – slavi se 20 godina Wiggle klupske večeri, jedne od najdugovječnijih u Londonu. Zvuk predstavljaju rezidenti Terry Francis i Nathan Coles koji su u sklopu tog dugog staža predstavljali zvukove undergrounda i bili pioniri fuzije deep housea i techna. Priključuje im se domaći talent Mario Kolonić Pytzek, osnivač glazbene etikete Burek koja promovira house glazbu.
Za putlom će se u subotu, 23. kolovoza, naći istinski pionir glazbene industrije Darren Emerson koji je u gotovo 20 godina karijere radio sa svima od Depeche Mode to Jamie Culluma. Pier Bucci je zadužen za latino utjecaj koji miješa s techo vibrama, a priključuje im se domaća glazbena legenda Sergej Snooze koji pokretanjem serijala Unedogled najavljuje svoj povratak na scenu
Klub Barbarella’s drugi je dom festivala na lokaciji The Garden Tisno, a ova je sezona već vidjela tiuće nasmijanih lica i nezaboravne trenutke u prostoru koje nudi odličnu atmosferu i sjajno ozvučenje. Dobra je to preporuka za provesti ostatak ljeta na mjestu koje okuplja sve ljubitelje dobrog zvuka i plesa pod zvijezdama.
Do kraja kolovoza u Barbarella’s Discoteque vas očekuje
22. kolovoz, petak – 20 years of Wiggle with Terry Francis – Nathan Coles – Pyztek
23. kolovoz, subota – Darren Emmerson – Pier Bucci – Sergej Snooze
30. kolovoz, subota – Carl Craig – Dub Sones – Miro
Sve informacije provjerite na facebook stranici www.facebook.com/BarbarellasDiscotheque
Ulaznice možete kupiti na stranici Resident Advisor, http://www.residentadvisor.net/club.aspx?id=58189 , Watch The Garden Grow http://www.watchthegardengrow.eu/tickets .
Kreirajte si vikend ispunjen sunčanim danima i plesnim večerima. Panturist Arriva vozi iz Slovenije, Italije i Hrvatske prema Šibeniku, Tisnom i Pirovcu, a povoljne cijene za direktne ili kombinirane rute pogledajte na www.goopti.com, www.panturist.hr ili www.arriva.si i prvih 20 koji rezerviraju prijevoz na Goopti.com s bilo koje relacije, uz upisivanje koda PC7SA655SP dobivaju popust od 5 eura.
Ograničen broj smještajnih kapaciteta bit će omogućen na lokaciji The Garden Tisno, u malenom zaljevu s privatnom plažom i restoranom, samo 15 minuta vožnje autom do kluba Barbarella’s u Pirovcu. Možete birati između apartmana i luksuznih Shikar šatora, a sve upite pošaljite na apartments@thegardentisno.com or camping@thegardentisno.com