Browse By

Adam Beyer i Chris Liebing u Ambasadi Gavioli za Noć vještica

Da je prošli događaj sa jednim i jedinim Sven Vath-om i njegovim produženim 5-satnim setom bio prava “ludnica” svjedoče brojni pozitivni komentari. Ekipa Fetch The Vibe odlučila je pripremiti još jedan spektakl u nizu tradicionalnih večeri poznatih pod imenom STARS GATHERING. Ljubitelji jednog od najpopularnijeg klupskog žanra, imat cće jedinstvenu priliku upoznati zašto se Adam Beyer i Chris Liebing smatraju za neizostavnim elementom techno scene širom svijeta.
Njima posebna i duga prezentacija tko su, i zašto su tu, jednostavno ne treba. Svatko tko dovoljno dugo prati događanja u clubbingu, barem je jednom čuo za njihove etikete Drumcode ili CLR (Create Learn Realize). Techno pioniri, koji u ljetnim mjesecima nemaju baš puno slobodnog vremena, otvoriti će dio zimske sezone u katedrali luksuznih boja – Ambasadi Gavioli.
Bez sumnje, za noć vještica možemo očekivati pravu dozu techno vibracija.
Glavnim gostima će se pridružiti tri slovenska imena od kojih možemo očekivati samo najbolje. Već poznati rezidenti techno događanja Tomy DeClerque i Veztax, a publici ovog čarobnog kluba vraća se i Damir Hoffman.
Također, svi posjetitelji koji su sačuvali ulaznice od prošlogodišnjeg eventa STARS GATHERING 2012, mogu sa njima, iskoristiti 50% popust na pretprodajnu cijenu. Popust će biti moguće koristiti isključivo na glavnom ulazu, na dan događaja. Ulaznice od prošle godine morate imati sa sobom!
Ulaznice sa popustom: 10EUR, u pretprodaji 20€, a na samom ulazu 25€.
Vidimo se na plesnom podiju!