Browse By

A Tribute To Flor Killah u Aquariusu

Goran Kolarek aka Flor Kilah ostaje simbolom hrvatske hip hop kulture, B-Boy koji je prerano preminuo, ali ostavio naslijeđe za nove generacije, naslijeđe kojeg se svake godine prisjećamo i na velikom hip hop festivalu organiziranom njemu u čast.
Novu sezonu legendarnih partijanja Blackout Loungea i Klika biti će otvorena na Jarunu 9. listopada s novim izdanjem hip hop festivala ‘A Tribute To Flor Kilah’ u Aquariusu. Pet godina prošlo je od preranog odlaska najboljeg hrvatskog B-Boyja, legendarnog Gorana Kolareka aka Flor Kilah, a jubilarnu obljetnicu obilježit će redom velika imena scene. Show počinje u 20 sati međunarodnim B-Boy battleom, a potom nastupaju DJ-i Phat Phillie, Bizzo Bodega, Chill i Carlito te Bolesna Braća, Connect, General Woo, Target, Kandžija, One II Many, 45, Majstori S Mora, Burky, Buco aka Mali Dado, Denno Carvallo… Nedostajete jedino vi! Ovog puta besplatnih ulaznica nema, jer se radi o humanitarnom događaju (novac od ulaznica odlazi plesnoj akademiji “Don Kolarek’, koju vodi Goranova majka).
Od plesnog djela održat će se bboy battleovi 1 vs 1, Hip Hop battleovi 2 vs 2 i nastup Don Kolarek BBoy Akademije. Informacije i prijave za natjecanja mogu se dobiti na email freestyle.kingz@hotmail.com.