Browse By

980 u Aquariusu

980
Bilo je to vrijeme kad se kopirao svaki pokret Michaela Jacksona, na kioske se hodočastilo zbog novog Brava, špricane trapke prenosile su se s koljena na koljeno, senzualno šepurenje kukovima a la Axl Rose cure je ostavljalo bez daha, a Vanilla Ice vrlo je brzo fudbalerku skinuo s trona najprodavanije frizure svih vremena.
Najbolji frajer nije bio onaj koji je imao najviše love ( ili komada ), već onaj koji je znao najnovije fore na plesnom podiju ( to mu je, u daljnjoj hijerarhiji, i donijelo najviše komada, a lova onda i nije bila najbitnija stvar na svijetu ) .
Osamdesete i devedesete jednostavno su imale ono nešto.
Ako ste makar i dio sebe prepoznali u nostalgičnoj priči s početka, mislimo da će vas ovo što slijedi prilično razveseliti.
9 8 0“ dobitna je frekvencija plavih valova, ali i naziv klupske večeri koja je dobila jako pozitivne kritike ljudi koji su se u velikom broju odazvali te plesali do ranih jutarnjih sati.
Svaki petak nudimo vam ulaz u vremenski stroj.
Vaši domaćini potrudit će se da se u njemu osjećate ugodno i sigurno i da se sretno vratite svojim kućama.
Oni su: Bobby Brown, Madonna, Culture Beat, Ace Of Base, Depeche Mode, Snap, Duran Duran, C & C Music Factory, Michael Jackson, KLF, SOS Band, Leila K, Beats International, Soul II Soul, David Bowie, The Prodigy, Eurythmics, Daft Punk, Inxs, MC Hammer, Prince, Vanilla Ice, Tom Tom Club, Snow, Yazoo i mnoga druga rasplesana imena.
Glazbeno-modni spektakl najboljeg od osamdesetih i devedesetih za vas odabiru prekaljeni glazbeni nostalgičari s Plavog radija.
Izvadite te špricane trapke iz ormara (znamo da ih čuvate) i vidimo se 18. prosinca na velikom flooru kluba Aquarius!
Cijela ulaznice je 30 kn.