Browse By

27 domaćih i stranih zvijezda na Balaton Sound Festivalu

27 domaćih i nekoliko međunarodnih zvijezda obogaćivanje line upove dva Mađarska najvažnija festivala; 3. Heineken Balaton Sound i 17 Sopron Festival. Nova imena predstavljaju neko od nositelja najvažnijih glazbenih žanrova i nekoliko, a tu je i nekoliko”poslastica”. Detaljni program organizatori obećavaju sredinom travnja.
Heineken Balaton Sound festival počet će u četvrtak 09.srpnja i trajat će četiri dana na prekrasnoj plaži Zamardi na obali jezera Balaton. Kao što je poznato, Thievery Corporation je nažalost odgodio cijelu ljetnu europsku turneju pa tako neće nastupiti niti na Balatonu, ali na desetine novih imena je najavilo svoj dolazak na festival tako da je zabava svejedno zagarantirana.
pistols
Na Heineken Balaton Sound festival tako između ostalih stižu i Dub Pistolsi; mješavina reggae i hip-hopa. Na ples i glazbu će vas također tjerati Ozomatli bend. Najbolji latino rock bend i dobitnik nagrade Grammy.
Zamardi plažu će također protresti i jedan od najpopularnijih elektro-parova, kanadski MSTRKRFT (izgovara se Masterkraft), kao i Mad Profesor koji će se predstaviti publici sa svojim reggae dub-electro chillout ritmovima. Tu su još Truby Trio, Nostalgije 77 te mnogi drugi… Nastavak uskoro!
Jeftinije ulaznice dostupne su do 12. lipnja!