Browse By

Zero u klubu Lazareti

Ove subote 09. svibnja 2009. u dubrovačkom klubu Lazareti BitchBlack program ide dalje. U goste ovoga puta dolazi DJ Zero iz Zagreba uz kojeg će nastupiti domaće snage, Torres, Cobra i Funkhole.
Jan Kinčl aka DJ Zero je rođen 15.08.1985. godine u Zagrebu. Od ranog djetinjstva je bio izložen raznovrsnim glazbenim smjerovima, a prve “dodire” s elektronskom glazbom je osjetio u svom rodnom Zagrebu, posječujući techno partije, ali i ostale rave događaje. To ga je navelo da kupi svoje prve gramofone i mikser samo par godina kasnije, odnosno 2000. godine.  Mjesecima i mjesecima je naporno vježbao i trudio se, a uglavnom se sve “vrtilo” oko Detroit velikana: Laurent Garniera, Ben Simsa, Damon Wilda, James Ruskina, Jeff Millsa, Gary Martina, Samuel L. and Oliver Hoa, itd.
Premijeru svoje karijere je započeo u klubu “Crossroads”, kada je imao samo 15 godina!!! Godinama se usavršavao nastupajući po raznim hrvatskim klubovima, a rezultat svega je njegova “rezidencija” u klubu OTV u Zagrebu, gdje treuntno svira konstantno skoro pa na svakom partiju.
Dosada je Zero svirao sa mnogo poznatih DJ “faca” kao npr. sa Umekom, Valentinom Kanzyanijem, Derrick Mayom, Danilom Vigoritom, Savasom Pascalidisijem, Patrik Skoogom, Luke Slaterom, Funk D’Voidom, Bone-om, Blake Baxterom, Surgeonom, Oliver Hoom, Green Velvetom, Tim Taylorom, Marco Lenzijem, Simon Digby-jem, Hertzom i mnogim drugim…
Tijekom svoje skromne ali jako uspješne karijere na scenu je postavio jedan novi, svoj karakterističan techno stil, kojeg je publika više nego odlično prihvatila.  Svoje techno “čarolije” izražava ponekad na tri, ali i na četiri gramofona, ovisno o atmosferi i raspoloženju….
Nedavno se aktivirao i kao producent, a zajedno sa svojim prijateljem Davorom trenutno radi na novom projektu O.M.A., koji je još uvijek u razvojnoj fazi.