Browse By

Želite li naučiti tajne produciranja elektronske glazbe? Prijavite se na Zagreb Music Workshop


Prvi put u centru Zagreba (5. i 6. lipnja) glazbene radionice pomoći će Vam da naučite producirati svoje prve uratke. Savladat ćete sve početničke pogreške i imati priliku naučiti od profesionalaca sve tajne ovog zanata. U posljednjem desetljeću, kompjuterska tehnologija i virtualna pomagala postala su važan dio glazbene produkcije. Danas da bi ste uspjeli potrebno je napraviti masovno popularan uradak u vlastitom studiju. No, još uvijek imate priliku kako iz Vaših produkcija izvući ono najbolje.
Sve što trebate je pridružiti se ovom tečaju produkcije pod imenom “Zagreb Music Workshop”.
Učitelj će Vam biti renomirani producent i DJ Dominik de Leon poznat kao Dumonde koji ima zapamćen uspjeh posljednjih godina. Tečaj će se odvijati u odličnom okruženju hotela Arcotel Alegra u Branimir centru. On je diplomirani inženjer zvuka i radi u glazbenoj industriji, bavi se masteringom (www.audio-senses.com), kao i menadžmentom izvođača i proizvoda. Za detalje proučite njegov web site http://www.myspace.com/dominikdeleon.
Ovaj dvodnevni tečaj otvoren je za sve sadašnje i buduće producente moderne plesne glazbe koji žele raditi na profesionalnom stvaranju klupskog zvuka.

Tečaj za producente

SADRŽAJ TEČAJA
– Analiza trenutnih produkcija (electro, house, trance)
– Optimalni zvuk za klupske produkcije (bubnjevi, bass-ovi, efekti)
– Aranžiranje klupskih produkcija
– Remixiranje
– Tipični producentski trikovi Layering, pitch Bass, sidechain-compression, breaks and many more)
– Mixanje i mastering za klubove
– Upiti – možete individualno pitati vašeg mentora sve nejasnoće
Za ovaj tečaj postoji ograničeni broj slobodnih mjesta. Moli vas, da svoje mjesto rezerviraju na vrijeme. Piće, slastice kao i skripte (Sample Magic: “The secret of house”) za učenje na engleskom jeziku su u cijeni ovog tečaja.

One thought on “Želite li naučiti tajne produciranja elektronske glazbe? Prijavite se na Zagreb Music Workshop”

Comments are closed.