Browse By

Želite li doživotnu ulaznicu za Tomorrowland!?

Povodom desete obljetnice jednog od najvećih, najrazvikanijih i najpopularnijih svjetskih festivala današnjice – Tomorrowlanda, organizatori nude šansu koja se dobiva jednom u životu. Naime, ukoliko ste sretnik kojega oni izaberu da je bio najoriginalniji u njihovom natjecanju, dobiti će doživotnu kartu za Tomorrowland festival na koji može povesti i svoja 3 prijatelja.
Ono što se traži od vas je da stvorite ili napišete najoriginalniju poruku za ”Tomorrowlandov most” koji će biti izgrađen na ”svetim poljima” Tomorrowlanda za njegovu desetu obljetnicu. Za sav info o Tomorrowland Bridgeu klik ovdje!
Vaše poruke pošaljite na jedan od tri načina: jednostavno pošaljite poruke, a organizatori će se pobrinuti za njihov dizajn. Koristite online editor kako biste jednostavno kreirali svoj dizajn ili pak oni malo napredniji, mogu poslati svoj unikatni dizajn. Ukoliko vam je potrebna inspiracija, kliknite na link, možda je pronađete.
Sretno svima, možda baš Vi budete sretnik koji će plesati na Tomorrowlandovom mostu svake godine za vrijeme održavanja festivala. Svoje poruke i ideje možete poslati do 10. travnja!