Browse By

Zed Bias u Aquariusu

Pripremite se za vrući tulum u rujnu, pravi “family” party na kojem vas očekuju zvuci popularnog UK funkyja, dupstepa, house, broken jazza i soula,…..feel good osjećaj je zajamčen! U petak 18.09. dvojac Eddy Meets Yannah je u goste pozvao svog omiljenog DJ producenta Zed Biasa. Jedno od najspominjanijih imena “upfront dance” glazbe! Samo u Aquariusu!
Manchesterska ikona klupske glazbe, koju se u zadnje vrijeme može vidjeti i čuti od Fabrica, Nothing Hill Carnivalla, pa do Southport Weekendera vraća se na velika vrata s novim remixevima svog legendarnog top 40 hita “Neighbourghood” koji je i u novom ruhu polučio nevjerojatan uspjeh, a samo je uvertira albumu najavljenom za kraj godine, na kojem će se također pojaviti i gosti poput Omara, Jenne G, Tawiah…
U Zagrebu će svakako predstaviti sve svoje nove UK funky, dubstep i broken hitove, a sigurno će nas iznenaditi i nekim od svojih klasika, koji su nastajali u suradnji s popularnim imenima kao sto su Amy Winehouse, Miss Dynamite, ili pak kojim od remixeva za Whitney Houston, Gabrielle, Kosheen, Destiny’s Child ili The Streets. Obzirom na povratak popularnosti garage zvuka, treba naglasiti da je upravo Zed Bias 2001. bio nominiran za Mobo Award u kategoriji “Best Garage Act” .
Cijena karte 50 kn prije ponoći, 70 kn nakon.