Browse By

Završio Poreč Rise Up uz Sunnery Jamesa&Ryan Marciana!

Festival Poreč Rise Up sinoć je veličanstveno završio i već se svojim prvim izdanjem upisao na kartu najzanimljivijih hrvatskih festivala! Tisuće posjetitelja, velika pozornica smještena tik uz more, prekrasna kulisa – vizura starog grada i vrhunski glazbeni program, recept su za pravu ljetnu party poslasticu koja se vraća i dogodine! Poznata svjetska glazbenica Inna predstavila se sinoć hitovima poput Sun is up, Cola song i Amazing i osvojila srca brojne publike.
“Sve je bilo vrhunski! More, ovi prekrasni ljudi, pozitivna energija i pravi plesni party zauvijek će mi ostati u sjećanju. Poreč je prekrasan grad i nadam se da ću uskoro imati priliku i vremena posjetiti vašu obalu o kojoj svi pričaju.“ – izjavila je glazbenica Inna nakon sjajnog nastupa.
Poreč Rise Up 2014. sinoć je predstavio i vrhunski plesni program. Poznata svjetska party atrakcija La Fiesta stigla je na veliku porečku pozornicu ravno sa Ibize. Vrhunska scenografija, atraktivna koreografija i akrobacije, uz maštovite kostime, ostavili su bez daha brojne posjetitelje. Za nezaboravnu zabavu i plesno ludilo uz svitanje sunca, pobrinuo se nizozemski DJ dvojac Sunnery James & Ryan Marciano, a dečkisu još jednom pokazali zašto su omiljeni diljem svijeta.
“Hrvatska je jedna od naših omiljenih destinacija, a sviranje uz more, svitanje i vašu publiku uvijek je nezaboravno iskustvo. Bilo je divno biti dijelom ovog festivala i nadam se da ovo nije zadnji put da se vidimo.“ – izjavio je Sunnery James i dodao: “Ljudi ovdje jako dobro poznaju glazbu što nam daje krila i motivaciju da budemo još bolji. Volimo naše brojne fanove u Hrvatskoj i hvala im svima na svakodnevnoj podršci!“
Uvala Peškera sinoć je privukla i vaterpoliste zagrebačke Mladosti Antu Vukičevića, Ivana Capana i Marka Pavičića te prelijepu Vedranu Linardić koja se zabavljala u društvu sestre Sunčice.
Poreč Rise Up smješten je na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu.