Browse By

Završen je Ritam Mladosti 2012.


Sportsko glazbeni spektakl RITAM MLADOSTI oduševio je Zagreb. Jučerašnjim nastupom Connecta, Dječaka, Kuzme i Shaka Zule, Radio Luxemburga, te riječke senzacije LET3, kao I službenog partija u Mansionu završilo je dvodnevno druženje mladih.
Zagrebački su školarci i studenti proslavili kraj svojih obaveza uz dvodnevni spektakl na našem glavnom trgu. Vodeća regionalna Agencija za mlade Collegium putovanja gradu Zagrebu i tisućama mladih, poklonila je veliki sportsko glazbeni program.
U večernjem glazbenom programu Zagreb su rasplesali reperi iz Zaprešića – grupa Connect, Radio Luxemburg, splitski Dječaci, Kuzma i Shaka Zulu, Nipple People, a riječki LET3 posljednj su izašli na pozornicu i na svoj ekstravagantni način oduševili sve okupljene.
Tijekom jučerašnjeg dana održane su brojne zanimljive aktivnosti poput zanimljivog sportskog košarkaškog turnira Cedevita Basketball Tournament koji karakterizira iznimna brzina i kreativnost. Obožavatelji plesa svoje su umijeće mogli okušati u pravom plesnom okršaju pod nazivom All Around Battle. Željni dobrog humora nasmijavali su Stand Up komičari, a oni s dizjnerskim idejama i danas su mogli osmisliti svoje unikatne majice u Cedevita T-shirt Design kutku. Majstore ulične umjetnosti crtanja znatiželjnici su mogli promatrati u Graffiti Art korneru. Fitness Experience korner pobrinuo se da se mladi upoznaju s najnovijim trendovima iz svijeta fitnessa i grupnih treninga. Najbolji hrvatski BMX bajkeri pokazali su što znaju na Red Bull BMX Demo Show-u.
Nakon završetka programa na Trgu veselo je bilo i na službenom after partiju RITMA MLADOSTI u jarunskom klubu Mansion u kojem su se do ranih jutarnjih sati zabavljale stotine gostiju među kojima su svoje plesno umijeće pokazali i TV voditeljica Nikolina Pišek, modeli Mario Anić Kremić i Radovan Stošić te brojni drugi.
Link:
www.collegium.eu