Browse By

Započeo Knock Out Snow Festival 2013.

KOSF2
Započelo je najveće glazbeno ludilo u Francuskim Alpama. Knock Out Snow Festival 2013. okupio više od dvije tisuće mladih zaljubljenika u snježne avanture, a Festival otvorili The Night Express Band i splitski Dječaci.
Najveće glazbeno ludilo Knock Out Snow Festival 2013. započelo je jučer u Francuskim Alpama. Više od 2000 mladih zaljubljenika u snježne avanture okupiralo je prekrasan grad Orcieres, smješten na bajkovitim južnim Alpama. Festival su otvorili The Night Express Band te splitski Dječaci koji su pred prepunom sportskom dvoranom izveli svoje najveće hitove. Pjesme Lovrincu, Narodna i Dalmacija, pjevali su u glas mladi zaljubljenici u dobru glazbu i snježne avanture. Da je riječ o jedinstvenom zimskom događaju potvrđuje i činjenica da upravo ovaj festival drugu godinu za redom ruši sve rekorde najvećeg hrvatskog grupnog skijanja i boardanja u povijesti.
“Uspjeli smo okupiti više od 2000 mladih iz Hrvatske i regije, a Francuska se i ove godine pokazala kao izvrstan domaćin. U snježnim radostima u Orcieresu uživaju i brojni stranci koji su gosti i našeg Festivala. Lijepo je vidjeti sve te mlade ljude kako zajedno uživaju u odličnoj glazbi koja ruši sve jezične barijere, sportskim aktivnostima, ali i edukativnim sadržajima koje nudimo našim gostima. Festival je ujedno i odlična promocija Hrvatske i njenih ljepota koje promoviramo ovdje.“ – izjavio je Nikola Meteš iz Collegium putovanja.
Spoj animacijskih dnevnih događanja, apres ski partija i večernjih live koncerata renomiranih izvođača s domaće i regionalne scene pokazao se kao dobitna kombinacija. U narednim festivalskim danima na velikoj pozornici sportske dvorane u Orcieresu očekuju nas koncerti grupa Dubioza Kolektiv, Let3, Connect, RNB confusion, Freemasons, Luca Montecchi, Mr. Marley.
Osim glazbenih poslastica, tisuće mladih avanturista imat će priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima i animacijama. Veliki Detox Pool Party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi, atraktivni nogomet na snijegu snow soccer, Best trick natjecanje na Air bagu samo su neka od njih.