Browse By

Započele prijave za jedinstven DJ natječaj u Hrvatskoj! Ovo je tvoja prilika!

Playground, brend specijaliziran za putovanja i evente i Škola glazbene produkcije MPA zajedno pokreću najveći DJ contest u Hrvatskoj kojemu je cilj probuditi hrvatsku elektronsku scenu i pružiti mladim nadama priliku da pokažu svoj talent i uz stručnu okolinu napreduju u pravom smjeru!
Kompletni DJ contest vrlo je jednostavno koncipiran, a nagrade koje pojedinac može osvojiti zaista su vrijedne svakog truda. Naime, pobjednik DJ contesta dobit će priliku nastupiti na najvećem EDM događanju u Zagrebu 23.8., na HIGH SKY festivalu uz svjetske headlinere na krovu WESTGATE shopping city-a. Uz to postati će resident Playground DJ koji će ujedno proći producentsku školu na Akademiji glazbene produkcije u slobodnom izboru programa uz najpoznatije hrvatske producente i audio inženjere.
Kako doći do pobjede?
Prijave za DJ contest počinju 15.3. i traju mjesec dana. Nakon toga slijedi upload radova i online glasanje gdje će online biti odabrano 10 finalista. Stručni žiri koji se sastoji od DJ bookera, glazbenog kritičara, audio inžinjera te novog EDM DJ-a u svjetskom usponu izabrati će 3 najbolja koji će imat prilike boriti se u LIVE finalu.
Gdje, kada?
Ljeto 2014.,Baloo beach club u Vodicama sredinom srpnja! Cijelo iskustvo poboljšati će i headliner koji će uz njih nastupati na natjecanju. Ovo je ljeto koje se ne propušta, ovo je tvoje ljeto,!
Prijave za natjecanje počinju 15.3 i pozivamo sve koji smatraju da mogu rasplesat publiku da se prijave jer ovo je contest koji vam može promijenit život i donijeti nova bogata iskustva. Sve o prijavama, pravilima i natječaju provjerite na  www.weproducedjs.com !