Browse By

Zagreb zove London – London dolazi u naš grad!

RNB CONFUSION NY EVE 2012 (88)
Dašak svjetske metropole Londona očekuje nas u novogodišnjoj noći i to u zagrebačkom Hypo centru. Orginalna londonska dekoracija, najpoznatiji specijaliteti s britanskog otočja, glazba koja će nas teleportirati u jedan od najljepših gradova svijeta biti će predstavljeni svim zaljubljenicima u ovaj daleki grad.
Višemjesečna promocija nezaboravnog dočeka u samom Londonu rezultirala je brojnim potvrđenim rezervacijama, a preko London Calling City Break paketa u Zagreb stižu deseci Engleza koji će u našoj metrpoloi ostati čak četiri dana. Na zagrebački su doček svoj dolazak potrdili i novinari uglednog Guardiana i SBTV koji će uz reportažu s dočeka, britansku javnost izvjestiti i o turističkoj ponudi Zagreba zimi.
RNB CONFUSION NY EVE 2012 (3)[1]
Na dočeku Nove 2013. godine u zagrebačkom Hypo centru očekuje se više od 2000 gostiju, no rezervacije se očekuju i u narednim danima. Oni će uživati u vrhunskoj atmosferi DJ gostiju iz Londona, zagrebačkih DJ-a Chris Twista, Em Bee-a i Sheke, dok će domaćin večeri biti Ivan Dražić iz grupe Connect.
Ulaznice za najluđu noć u Hypo centru po cijeni od 249 kn za djevojke, te 299 kn za dečke mogu osigurati na adresi www.entrio.hr , ili u Leggiero baru u Avenue Mallu.
www.newyears2013.info