Browse By

Woodshock 2009

Ljubljana će u subotu 27. lipnja biti poprište Woodshock open air festivala na kojem će između ostalog nastupiti Jeff Mills, američka techno legenda te jedan od začetnika techno scene u SAD-u. 25 godina je prošlo od njegovog prvog susreta s gramofonima kada je pod pseudonimom Wizard počeo prezentirati ljudima svoje vizije. U počecima, radeći kao radijski DJ, Jeff počinje usavršavati svoje DJ umijeće. Njegovi setovi su lepeza na kojoj se nalaze i brzi minimalističniji zvuci, topliji jazzy aranžmani te futurističko-minimalistični ambijenti.
Njegov najveći hit, svevremenski techno klasik “The Bells“, na svojevrsni način dobiva i status kultne “techno himne”. Zanimljivo je i to što “Bellsi” nisu ni trebali biti objavljeni no track je postigao jako pozitivni feedback kod publike pa je ploča u konačnici ipak izdana.
woodshock2009
Na flooru pod nazivom “Meet me in the Woods” uz već spomenutog Jeff Millsa nastupiti će Akacarl, Veztac, Psiho, Ulix i Chiko dok će na drugom, “Ass has ass it getz” flooru nastupiti Lenny Dee, Linda Pearl, Oniks, Daniel Gloomy i Lexis.
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 23 €, a na dan događanja 28 €. Pretprodaja ulaznice kreće 6. lipnja.
Kompletan program u nastavku teksta.
WOODSHOCK 2009
Subota, 27.06.2009. – Zeleni Gaj – Dornberk – Slovenia
special guest performance by
JEFF MILLS
MEET ME IN THE WOODS FLOOR
JEFF MILLS (Detroit, USA)
AKACARL (Manchester, UK)
VEZTAX / PSIHO / ULIX / CHIKO
Open Decks wild card
ASS HARD ASS IT GETZ ARENA
LENNY DEE (New York, USA)
LINDA PEARL (Frankfurt, GER)
ONIKS (Milano, ITA)
DANIEL GLOOMY / LEXIS
Linkovi:
http://www.woodshock.si/
http://www.myspace.com/woodshockfestival