Browse By

Vrhunac sezone na Zrću!

Vrhunac sezone protekle je noći bio na najrazuzdanijoj jadranskoj plaži, Zrću. Pred desecima tisuća mladih, na prvi put organziranom MTV festivalu, nastupio je DJ Tiesto, Nizozemac koji već godinama suvereno vlada svjetskom elektroničkom glazbom.
MTV clubbing zone festival održava se prvi put: četiri vrhunska DJ-a, četiri dana elektroničkog ludila, dvadeset tisuća očekivanih posjetitelja. Prvu večer festivala otvorio je DJ Tiesto, najplaćenija DJ zvijezda današnjice, čovjek koji je svirao na otvorenju Olimpijskih igara u Ateni i čija se elektronička glazba mogla prvi put čuti po danu u eteru američkih radiopostaja.
tiesto
Da DJ Tiesto uživa status megazvijezde u cijelom svijetu, dokazuju rijeke ljudi i automobila koje su se slijevale na Zrće. Njegov je honorar je ostao tajna, no doznajemo da riječ o pozamašnom iznosu. U Hrvatskoj je drugi put. Kaže, teško je reći što je ljepše – Hrvatska ili Hrvatice.
Uz Nizozemca, na MTV clubbing zone festivalu iduća će tri dana nastupiti Francuz Arno Cost, engleski DJ i producent Chris Lake te najpoznatija Hrvatica u svijetu elektronike Narany.
Nekoliko posljednjih godina klub Papaya gostima pruža mogućnost zabave uz najbolje svjetske DJ-e i glazbenike. No, ove godine prvi put će u istom klubu u samo trideset dana gostovati deset vodećih DJ-a prema službenoj TOP DJ MAG listi. Kako bi se zadovoljili produkcijski zahtjevi gostujućih glazbenika, Papaya je opremljen vrhunskom audio i vizualnom opremom, koja je stigla iz nekoliko europskih zemalja.
Koliko je zanimanje izazvao prvi ovakav festival u Hrvata potvrđuje i podatak kako je akreditirano više od pedeset novinarskih kuća i da je na cijelom otoku nemoguće pronaći smještaj. Zrće definitivno prerasta u hrvatsku atrakciju poznatu u cijelom svijetu. (Hrt.hr)