Browse By

Vodeći svjetski DJ-evi na Tuborg Green Beat Festivalu

Od 6. do 9. kolovoza posjetitelji Papaye će, osim u Tuborg Greenu, uživati i u fantastičnim nastupima vodećih imena svjetske dance glazbe.Eric Prydz, Joe T. Vannelli, Chris Lake, Tomcraft, Narany i Seamus Haji jamstvo su nezaboravnog provoda na najdogađaju ovog ljeta. Od 6. do 9. kolovoza u klubu Papaya na Zrću održava se najdogađaj ovog ljeta, prvi Tuborg Green Beat u Hrvatskoj. Na četverodnevnom clubbing festivalu, osim u Tuborg Greenu, posjetitelji će uživati i u fantastičnim nastupima vodećih imena svjetske dance glazbe.
Tuborg Green Beat u srijedu 6. kolovoza otvara Eric Prydz, jedan od najtraženijih DJ-a današnjice. S aktualnim ljetnim hitom „Another Brick in the Wall“, remiksom pjesme „Proper Education“ Pink Floyda, Eric je nominiran za nagradu Grammy za najbolji remiks.
Sljedeću večer na pozornici kluba Papaya nastupit će Joe T. Vannelli, poznati talijanski DJ i producent i vlasnik prestižne nagrade „DJ Award“ za doprinos klupskoj glazbi. Njegov glazbeni show “Slave to the Rhythm” na Radio Deejayu jedna je od najslušanijih glazbenih emisija na svijetu.
U petak 8. kolovoza posjetitelje će zabavljati njemačko-britansko-hrvatska kombinacija DJ-a, producanata i izvođača. Chris Lake britanski je house poducent i DJ koji je široj javnosti postao poznat nakon odličnih remikseva Prodigyja i nezaboravnih Eurytmichsa. Svojim posljednjim hitom “Carry me Away” feat. Emma Hewitt osvojio je sam vrh “Billboard’s Hot Dance Airplay Chart”. Iste večeri nastupiti će i njemački DJ i producent Tomcraft, našoj publici najpoznatiji po pjesmi „Loneliness“, klupskoj himni plesnih podija.
Društvo na pozornici pravit će mu Narany, hrvatska house uzdanica, koja će ovom prilikom predstaviti svoj novi album, snimljen na Karibima u studiju Torstena Stenzela, jednog od najprestižnijih producenata današnjice.
Tuborg Green Beat svojim će nastupom u subotu 9. kolovoza zatvoriti Seamus Haji, mistični britanac iranskog podrijetla, široj javnosti najpoznatiji po odličnom remiksu Rihanninog hita „Umbrella“. Ulaznice po cijeni od 370 kuna (50 eura) za sve četiri večeri Tuborg Green Beata mogu se nabaviti u svim poslovnicama sustava Eventim, a sve dodatne informacije mogu se naći na www.eventim.hr i www.papaya.com.hr.