Browse By

Vlasnik londonskog Freerange Recordsa dolazi u Split

On producira, remiksira i DJ-ira gotovo dva desetljeća. Uz njegovo ime vežu se titule najboljeg remiksera po izboru DJ Magazina i Beatporta, a osim rodnog Londona, Jimpstera obožava i hrvatska publika koja je pohodila njegove nastupe od Zagreba do Splita te po našoj obali na festivalima poput Lighthousea, Suncebeata i Gardena. Potječe iz glazbene obitelji što je znatno oblikovalo njegovu karijeru i učinilo ga svestranim, da je čak sedam godina bio član jazz banda The Bays i dijelio pozornicu s imenima poput Herbie Hancocka i Richard Barbierija.
Jimpsterova producentska karijera na jednako je zavidnoj razini, zaslužan je za brojna izdanja koja su zapečatila house i deep house povijest, ujedno je i ponosni vlasnik Freerange Recordsa. Još uvijek mu uspijeva idealno raspodijeliti vrijeme za nastupe i vrijeme za studio. Koliko voli to što radi govori činjenica da je samo u prošloj godini odradio preko 100 gigova. Neki od njih zbili su se u najpoznatijim svjetskim klubovima poput londonskog Fabrica, berlinskog Watergatea i Panaroma Bara, Warehousea u Tokiju, Zoo Projecta na Ibizi i brazilskog D-Edga, a ovog Valentinova, u subotu 14. veljače Jimpster će plesnu proslavu prirediti i u splitskom Kameleonu.
Organizatori Simulation večeri koje se održavaju u klubu Kameleon iznimno su ponosni što će novu sezonu otvoriti ovako bitnim gostovanjem, nakon prošlih izdanja sa Stacey Pullenom, Joe Shepardom i Martinom Landskyim. Za pultom će mu se pridružiti deeplowmatičar Duje Lalin, te resident Simulationa – Pille, a cijena ulaznica je 40 kn do ponoći i 50 nakon.
Jimpster Facebook
Jimpster Soundcloud
www.kameleon.hr