Browse By

Viva La Underground u riječkom klubu La Noche

lanoche
Prvi u nizu partya iz serijala ‘Viva La Underground’ održati će se ovoga petka 30. listopada u nedavno otvorenom riječkom klubu La Noche (ex Fun Academy).
Viva La Undergound je novi koncept i serijal koji je izašao iz radionice Sa Trincha Booking i Mix Labb agencije u sklopu koje djeluje i Mix Labb Label koju je pokrenuo riječki DJ Moffous zajedno sa svojim meksičkim partnerom Jay Montesom.
Na prvom partyu nastupiti će domaća ekipa koja je postigla određene rezultate na internacionalnoj muzičkoj sceni. U prvom redu tu je DJ Ogi, koji je svirao na svim većim svjetskim festivalima i renomiranim klubovima, pokretač riječke techno scene i član udruge „Energetica team„ iz Rijeke i suvlasnik izdavačke kuće Beast Music. Uz njega svira Small Justice, mladi i talentirani dj koji je odnio pobjedu na prošlogodisnjem dj natjecanju.
U ‘šarenoj sobi’ svira Mark Ash, DJ sa bogatim iskustvom te nastupima u Njemačkoj i diljem cijele Europe. Mark je čest gost na svim značajnijim događajima u Hrvatskoj, Sloveniji, te Italiji. Uz njega će nastupiti Boodale, poznati riječki glazbenik iz grupe LET 3. Trenutno uživa status jednog od zanimljivijih riječkih DJ-eva, a bitno je za spomenuti da je Boodale i dio pokretačke energije prestižnog Hartera festivala.
Kao treći DJ u šarenoj sobi svira DJ Moffous koji je 2009. godinu započeo sa brazilskom turnejom te nastupom u jednom od Pacha klubova u Buziousu koji je dio najvećeg svjetskog lanca klubova. Godinu završava sa meksičkom turnejom koja kreće 3. prosinca i traje sve do Božića.
Starta se u 23 sata, a cijena ulaznice je 40 kn do ponoći te 50 kn nakon.