Browse By

Više od 30 izvođača na rođendanskom partyju Klubske scene


Hrvatski portal za elektroničku glazbu i klubsku kulturu Klubska scena ovu godinu proslavlja deset godina postojanja. Brojni renomirani hrvatski DJ-evi uveličat će njihov veliki rođendanski party 2. travnja u klubu Boogaloo u Zagrebu. U nastavku donosimo bogati line-up, a uskoro će biti poznati i ostali detalji proslave.
Danas je Klubska Scena inspiraciju za sljedećih deset godina pronašla u novom vizualnom identitetu portala. Uz novi izgled krenuli su i u nove ideje s novom redakcijom, dizajnom, novim sadržajima, podbrendovima i rubrikama. Osvježenje kako u multimedijalnom tako i textovnom smislu možete pogledati na slavljeničkoj web stranici www.klubskascena.hr. No priča tu tek počinje…
Prvih deset godina postojanja namjeravaju proslaviti 2.travnja jubilarnim tulumom na tri floora u zagrebačkom klubu Boogaloo s preko 30 renomiranih imena hrvatske elektronske scene. Svojim DJ nastupima proslavu će redom upotpuniti veterani svaki svojim stilom; tech-housom Mary, raznolikošću Frx, disco-housom Sly, technom Mr. DJ Dario i progressivom Seraphim Codex. Po stažu ih slijedi karizmatični Sergej koji je ispunio san i prije dvije godine otvorio svoj klub Sirup. Stižu i pokretači elektronskih programa Kontrapunktov Eddy Ramich, Confusion ekipa, Pete Dux – United Electronic Sound, Sicko Disko Marmat te predstavnici i rezidenti Papaye na Mario i Aljoša.
Za lakše house beatove zaduženi su Pytzek, Luka K i Nicole, a za live nastupe Homeboy, Monotek, How Convinient, Florence Foster Fan Club i Examine. Kako bi upotpunili rođendansku atmosferu dašak Dalmacije donose Pille, Torres, Miro i Toni Juranović, a ništa manje bitni su nositelji hard techno zvuka Teo Haruda i Dj Ogi.
Slavlju se pridružuju i predstavnici nove hrvatske klubske scene poput Jolke, Brightona i Oxidea. Dmt & Yesh će zavrtiti electro, house, bassline i breakbeat, a osnivač Seasplash festivala Meniga će začiniti dozom dubstepa.
Svi oni obilježili su posljednja dva desetljeća u razvoju hrvatske klubske scene, a Klubska scena je otišla korak dalje i pozvala ih sve!
Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 20 kn od 14. ožujka dostupne su na slijedećim prodajnim mjestima; Transport Footwear dućani (City Centar One, Importanne, Gajeva) i OriGigi promotion (Skalinska 3).
Na dan rođendanskog partija cijena ulaznice do ponoći bit će 30kn, poslije ponoći 40 kn.