Browse By

Virgin Helena u Colosseumu


U subotu, 20. kolovoza, u opatijski Colosseum, dolazi nam ženska DJka i modna ikona sa Austrijsko-Hrvatskom adresom Virgin Helena. Virgin helena nije obična DJka, bilo da je iza DJ pulta ili da je posjetila party , ona je uvijek u centru pažnje. Poznata po tome što je prva hrvatska ženska DJka. Svirala je u gotovo svim glavnim klubovima i eventima i držala je trogodišnju rezidenciju u legendarnom «Quorum colours» u Opatiji. 1997. preselila se u Beč gdje se zahvaljujući velikim vještinama i glazbenom ukusu brzo utvrdila na internacionalnoj party sceni svirajući uz gotovo svakog najtraženijeg DJa na sceni. Njezin jedinstveni stil – savršena tehinka mixanja, radeći sa harmonijskim strukturama – učinili su Virgin helenu jednom od najtraženije DJke u Europi i inozemstvu. Uvijek spremna za iznenađenje…
Ona je aktivno uključena u modna događanja kako kao DJka tako i kao model, što je dio njenog svakodnevnog programa. Do sada imala je suradnju sa imenima kao što su Puma, Diesel, Siemens, Honda promotivni eventi u Beču (gdje je nastupala uz Kosheen i Raimond), ujedno bila je zaštitno lice i zvuk za Pommery.
Sa jednim od najvećih slovenskih DJ i producentskih imena Valentino Kanzyanijem, Helena je producirala singl «The Porn Headquarters» na Primary records. Taj singl bio je na DJ top listama najvećih svjetskih imena kao što je Deep Dish, Pete Tong, Judge Jules (Radio 1 London). U veljači 2010 Helena je izdala novi singl «Happy Trails», duo sa Lori J Ward.
Od brojnih država, klubova i festivala gdje je nastupala ili bila rezident valja spomenuti: New Yorku, Miami, Španjolska, Tunis, Luxemburg, Belgija, Kina, Meksiko, Švicarska, Njemačka, Austrija, Moskva, Italija, Češka, Poljska, Slovačka, Slovenija, Bosna, Srbija, Crna Gora, Mađarska, odabrani klubovi i festivali: Ambasada Gavioli (Slovenija), Love Parade u Austriji i Njemačkoj, Mayday,: Flex (Austrija), M47(Mađarska), Flokati (Njemačka), Rachdingue (Španjolska), La Sala del Cel (Španjolska), Raum (Španjolska), Stone (Rusija), Sensor (Švicarska), Ultrashall (Njemačka), Cave Club (Austrija), Volksgarten (Austrija), Fluc Wanne (A), K4(Slo), Market (D), Red (Meksiko), Sullivan Room (New York), Tresor (Njem), Cafe Borsa (Italija), Life Bal (Austrija), Carnival Party (Hrvatska), Design of love (Slo), Hrad-house (Češka), Electronic festival (Meksiko), Space Night(Slovenija), Solar (Italija), Fame (A), Hands up (A), Hypnotic (A), Halloween fest (Meksiko)…
Glazbena podrška na partiju su članovi Clubsounda, Alex Ivanov koji će ovrtiti završni DJ set kao šećer na kraju, DJ Nathan Hunt sa zagrijavanjem plesnog podija, te CareAss na djembama.
Za dodatno potpaljivanje atmosfere biti će zadužene crnokose i plavokose dugonoge plesačice.
Prvih 30 sretnika očekuje mixani CD od Virgin Helene, Alex Ivanova i Nathan Hunta.