Browse By

Večeras počinje U2 360° turneja

Danas počinje najiščekivaniji glazbeni događaj godine – turneja ”360° tour” irske skupine U2 koja će se po brzini prodaje ulaznica i izgledu pozornice, te veličine produkcije upisati u povijest. Obožavatelji su napokon dočekali i taj trenutak – početak turneje ”360° tour” skupine U2 na stadionu Camp Nou u španjolskoj Barceloni. Već danima obožavatelji iz svih dijelova svijeta, kojima je stvar prestiža biti na prvom koncertu, opsjedaju stadion da bi napokon danas u 21 sat prisustvovali povijesnom trenutku – početku najspektakularnije turneje u povijesti produciranja koncerata.
Slike nevjerojatno velike pozornice pozornice koja će u središtu imati okrugli rotirajući dio obišle su svijet, a ono što fanove najviše zanima je s kojom će pjesmom Bono i njegov bend započeti koncert.
u2a
U2 ”360° Tour” turneja posjetit će 14 europskih gradova, a početkom rujna seli se na američko kopno. Dugogodišnji direktor U2 nastupa Willie Williams ponovno je surađivao s arhitektom Markom Fisherom koji je za U2 već odradio turneje Elevation i Vertigo, kako bi kreirali inovativni dizajn pozornice od 360° koji će gledateljima sa svih pozicija priuštiti nesmetani pogled na bend i pružiti neponovljivo koncertno iskustvo.
U2 je uvijek pomicao, ne samo granice glazbe, već i koncertne produkcije, stoga će njihova turneja uz neponovljivo audio iskustvo, pružiti i vizualni doživljaj koji će i domaća publika imati prilike doživjeti tijekom čak dva koncerta na zagrebačkom stadionu Maksimir 9. i 10. kolovoza.
Ulaznica za oba koncerta još uvijek ima u prodaji i to po cijeni od 750 za tribinu istok/zapad/jug gore, 1000 za tribinu istok/zapad dolje i 2000 za VIP ložu, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa, te putem njihove web stranice www. ticketpro.hr.
Dodatne informacije o koncertu potražite na www.lupapromotion.hr.