Browse By

Uz Sunnery Jamesa&Ryan Marciana dolazi i INA!

Međunarodni festival Poreč Rise Up za nekoliko će dana ugostitirumunjsku pop zvijezdu Innukoja oduzima dah svojim hitovima, a idućeg će tjedna taj đoživljaj upotpuniti ponajbolji svjetski party plesne skupine La Fiesta. Poreč od 06. do 08. lipnja postaje regionalno središte zabave te se upisuje na kartu najzanimljivijih glazbenih događanja ovog ljeta.
«Obožavam Hrvatsku, do sad sam posjetila Dubrovnik i Zagreb, a Poreču se posebno veselim. Pozivam sve da nam se pridruže na nezaboravnom koncertu koju pripremamo!» – izjavila je Inna ususret dolasku u Poreč.
Uz impresivan niz hitova i veliki broj nagrada, Inna-Alexandra je zasigurno svjetski glazbeni fenomen. Alexandra je svojim debitantskim albumom Hot uspjela ostvariti međunarodni uspjeh s kojim je bila na mnogim top ljestvicama diljem svijeta. I tako se bajka nastavila, svi njezini singlovi Love, Deja-Vu i Amazing postali su hitovi a primila je i prestižne nagrade. S više od 50 milijuna pregleda na YouToube-u, brojnim nagradama te performansima u najpoznatijim klubovima diljem svijeta, Sun Is Up je megahit koji obožavaju i slušatelji i kritičari. Sexy, lijepa i nevjerojatna Innanije još jedna u nizu uspješnih priča, već svježa i iznenađujuća, a najbolje tek dolazi.
La Fiesta je glazbeno-umjetnički događaj spektakularnog i neodoljivog sadržaja, Cirque u zraku, popraćen zgodnim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na pozornici s izvrsnom glazbom koja će vas držati budnima cijelu noć. Novi koncept zabave na ovom području osvojiti će publiku. Svi se mogu zabaviti uz La Fiesta jer je svaki trenutak isplaniran u dogovoru sa DJ-em, lightmanom uz  dekoraciju, scenografiju koja će stvoriti doživljaj potpunog veselja svih posjetitelja ovog spektakularnog događaja. Profesionalni umjetnici stvaraju iluziju na sceni te će pokrenuti euforiju zadovoljstva i učiniti vas stalnim gostom ovog spektakla.
Poreč Rise Up smješten je na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu. Do sad su nastup na Poreč Rise Upu potvrdili Shaggy, DJ zvijezde Sunnery James i Ryan Marciano, Kiril Djaikoviski, Tara McDonald i brojni drugi, a ovo je događaj koji ne smijete propustiti!