Browse By

Urban Fest Osijek 2011 kreće sa prijavama!


Od danas, 22. ožujka 2011. godine, startaju prijave za nastup na Urban festu Osijek 2011.! Osmi put zaredom, Agencija Noktua kreće u avanturu zvanu UFO! Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Tri dana odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.
Ove godine, Urban fest Osijek će svoje osmo izdanje doživjeti od 07. do 10. srpnja i vjerujemo da će odabrani demo bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počeviši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.
A sada ono najvažnije – prijave za sudjelovanje na Urban festu Osijek 2011. otvorene su od danas (22. ožujka) na službenoj stranici festivala www.ufo.com.hr i bit će otvorene sve do 21. svibnja 2011. godine. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se uzimati u obzir pri izboru bandova za nastup na UFO-u 2011.
I to je to, ljudi! Očekujemo vaše prijave, a za sve dodatne infomacije budite slobodni se javiti na kontakt ufo.prijave@gmail.com. Srdačan pozdrav i vidimo se Urban festu Osijek 2011.!