Browse By

United Electronic Sound predstavlja Sven Wittekinda

SvenWittekind
On je mlad, nabrijan i ludo zaljubljen u glazbu, glasi za jednog od najboljih novijih hard techno DJ-a i producenata, a sam za sebe kaže da je čisti adrenalin. On je Sven Wittekind i 26. rujna dolazi u zagrebački klub Boogaloo gdje najavljuje ‘totalni lom’ na još jednoj večeri elektroničke glazbe iz United Electronic Sound serijala.
Osim na vlastitim labelima Inflicted i Tool Terror, Sven je izdavao za Kne’Deep, Artillerv, Bitshift, Highall, Arms itd. Energični mladić čest je gost na partyjima u Brazilu, Engleskoj, Španjolskoj, Nizozemskoj, Italiji, Belgiji, Mađarskoj, Austriji i Sloveniji, a tamošnja publika kaže da je naprosto fenomenalan.
– Sigurni smo da će ga i naša publika ocijeniti čistom peticom. Podršku će mu pružiti Razor, Zoky, Ivica Petak aka D-fence te Matija Marinic. Nešto ‘nježnije’ glazbene note imati ćemo priliku slušati na tzv. small flooru gdje će zasvirati Tim Patrick, Tom Spock, Pete Dux i Sway.
Ulaznice u pretprodaji za United Electronic Sound dostupne su u klubu Boogaloo te na svim prodajnim mjestima Eventima (Generalturist, Dallas, Dancing Bear, Integral) ili putem interneta na www.eventim.hr po cijeni od 60kn. Cijena na sam dan iznosit ce 80kn.
Ulaznice u pretprodaji također možete nabavit na slijedećim lokacijama:
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71 (Zagreb)
„Vikend Planer Caffe“ / Maksimirska 109
Cijeli događaj snimati će Transmeet.Tv.
Poveznice:
www.unitedelectronicsound.com
www.decibelmedia.hr
www.boogaloo.hr