Browse By

UMAGINATION i ovog lipnja u Umagu!

Četvrto glazbeno izdanje glazbenog spektakla UMAGINATION najavljeno je za prvi vikend lipnja 2013. Na Umaginationu, koji je u međuvremenu dobio i službeni dodatak Road To Ultra Europe, ponovno nas očekuju nastupi vodećih DJ-a današnjice.
Istarski glazbeni spektakl UMAGINATION najavljen je za prvi vikend mjeseca lipnja od 07. – 09.06. u Umagu! Trodnevna glazbena manifestacija održat će se na prostoru umaškog hotelskog naselja Istraturist, a sudeći prema partijima proteklih godina Istra će ponovno postati središte plesa i vrhunske glazbe ispod prekrasnog umaškog neba.
Četvrti po redu UMAGINATION biti će ujedno i Road To Ultra Europe Party, a sve ususret najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske koji se u srpnju održava u Splitu i na Hvaru. Tisuće rasplesanih gostiju iz cijelog svijeta u prošle tri godine plesalo je na glazbu najvećih DJ zvijezda današnjice kao što su Fatboy Slim, Tiesto, Eric Morillo, Rev. Run of Run DMC, Axwell, Chuckie i brojni drugi.
Ograničena količina Earlybird ulaznica za nezaboravni UMAGINATION spektakl 2013. mogu se kupiti od 22. ožujka u sustavu Eventima (www.eventim.hr) po cijeni od 100 kuna.
Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici UMAGINATION.