Browse By

UMAGINATION 2011: Sljedeći vikend u sklopu programa Beck'sperience nastupaju TIËSTO, REV. RUN i novonajavljena DJ zvijezda – ERICK MORILLO


Ingrosso je zbog privatnih, obiteljskih razloga morao otkazati nastup u Umagu. Umjesto njega, Beck’s glavnu pozornicu u subotu, 04.06. zapalit će jedan od najtraženijih svjetskih DJ-a, Erick Morillo.
Za nešto više od tjedan dana Umagination će u sklopu programa Beck’sperience  ugostiti najboljeg svjetskog DJ-a Tiësta te člana kultne hip hop skupine Run DMC – Rev. Runa. Sebastiana Ingrossa razlozi privatne prirode su prisilili da otkaže dolazak u Umag, no fanovi dobrog housea nikako neće ostati zakinuti. Organizator se potrudio još jednom opravdati visoka očekivanja publike koja na UMAGINATIONU očekuje vrhunske izvođače pa će u subotu na Becks glavnoj pozornici nastupiti još jedan svjetski DJ velikan – ERICK MORILLO. Očekuje se nekoliko tisuća posjetitelja iz Hrvatske i iz regije, a posebno zbog Tiësta grupa fanova dolazi iz SAD-a i Izraela.
Već više od 10 godina, Erick Morillo je jedan od najtraženijih i najatraktivnijih svjetskih DJ-a. Jedini američki DJ koji je bio rezident u kultnom klubu Ministry of Sound, surađivao je s nebrojenim svjetskim glazbenim zvijezdama, od Whitney Houston do Basement Jaxxa i Boy Georgea. Njegovi Subliminal Session partiji u klubu Pacha na Ibizi danas su već legendarni, a albumi postižu platinaste naklade. Autor je brojnih hitova među kojima su „Reach“, „Believe“, „Do what you want“ „I feel love“. Jednako je uspješan i kao producent – hit koji je producirao pod pseudonimom Reel 2 Real „I like to move it“ (korišten i u animiranom filmu Madagascar) proveo je tjedne na vrhu top lista širom svijeta. Umaška publika moći će prvi puta čuti neke od hitova s njegovog posljednjeg albuma „Live your Life“, koji je izdao zajedno s Eddiem Thoneickom. Thoneick će također nastupiti u Umagu, a obojica će svoj boravak u Umagu iskoristiti i za snimanje spota za njihov najnoviji singl „Stronger“ tijekom subote i nedjelje. Spot će dodatno promovirati Umag kao top turističku i glazbenu destinaciju i za fanove i za izvođače.
Kako bi ukazali na odgovorno ponašanje među mladima te potakli mlade da ne voze dok piju, organizator, agencija MPG i Beck’s i ove godine organiziraju prijevoz za najsretnijih i najbržih 150 fanova Umaginationa.
Više informacija o promo karti za jednu večer od 150 kn i uključenim prijevozom od Zagreba do Umaga, mogu se pronaći na UMAGINATION Facebook stranici.