Browse By

Ultra Europe eksplodirala uz najbolje DJ-e svijeta

Nakon spektakularnog otvaranja, festival Ultra Europe se nastavio u istom ritmu, a atmosfera je došla do vrhunca tijekom nastupa Armina Van Buurena, Davida Guette i Sebastiana Ingrossa. Osim u vrhunskoj glazbi, posjetitelji su mogli uživati i u impresivnoj produkciji i vatrometu na glavnoj pozornici.
Svitanje na splitskoj ljepotici Poljudu dočekala su i brojna poznata lica. Glazbenica Jelena Rozga došla je u pratnji prijateljice Gordane Labović, dok je Petar Grašo ove godine poveo sestru Bugu, koja je doputovala iz Berlina sa dugogodišnjim dečkom, košarkašom Leonom Radoševićem. Hrvatski nogometni reprezentatici Ivan Perišić i Ante Rebić nakon ludila u Brazilu, uživali su na pravom spektaklu na domaćem terenu, a na Poljud su i danas stigli hrvatsku rukometni reprezentativci Lovro Šprem i Filip Ivić. Glumica Ana Gruica došla je u pratnji kolege Ive Perkušića, dok se dizajnerica Monika Sablić rasplesala u društvu supruga, bivšeg nogometaša Gorana.umfeu14c 172-web
Vedrana Linardić, dizajner Ivan Tandarić iz modnog brenda Elfs, dizajnerica Kristina Bradač, sportski trener Radovan Stošić, radijska voditeljica i glazbenica Ines Huskić te brojni drugi ispratili su drugi dan najvećeg glazbenog događaja u povijesti Hrvatske.
Posjetitelje iz više od 125 zemalja svijeta danas očekuju nastupi Alessa, Afrojacka, Tiesta, Stevea Aokija i drugih.
Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.