Browse By

Ultra Beach Party ipak na Hvaru!

Odgovor na najčešće postavljano pitanje ovih tjedana glasi – Hvar. Naime, ekskluzivna završnica festivala Ultra Europe, tulum Ultra Beach, održat će se 15. srpnja ispred hotela Amfora Grand Beach Resort u jednom od najljepših gradova na našoj obali, Hvaru. Upravo će završnica festivala biti njegov najekskluzivniji dio, a tome u prilog govori i činjenica o ograničenom broju ulaznica koje se po cijeni od 760 kuna (99 EUR) mogu kupiti već danas na službenoj internetskoj stranici www.ultraeurope.com.

 

Uz savršenu kulisu koju čini okružje ispred hotela Amfora, u jednom od najpoznatijih turističkih središta u Europi, Hvaru, ekskluzivnosti i posebnosti završnice pridonijet će i najpopularniji izvođači današnjice, posjetitelji iz više od 100 zemalja svijeta te posebna ponuda i sadržaji koje zajednički pripremaju organizatori i osoblje hotela.

 

Značajan utjecaj festivala Ultra Europe za promociju Splita, Hvara, ali i cijele Hrvatske kao vrhunske turističke destinacije, koja osim jedinstvene arhitekture, turističke infrastrukture i raznolike klime, nudi i suvremene sadržaje potvrdio je i ministar turizma Darko Lorencin:

 

„Osim po suncu i moru, Hrvatska je svake godine sve poznatija i kao privlačno odredište za održavanje priznatih svjetskih glazbenih festivala. Manifestacije poput ove stvaraju dodatnu vrijednost turističkoj ponudi Hrvatske, a svrstavanje naše zemlje na kartu svjetskih festivalskih destinacija svakako predstavlja značajnu prednost u turističkoj promociji i u svjetskim okvirima. Ministarstvo turizma podržava sva događanja koja svojom inovativnošću doprinose razvoju hrvatskog turizma i njegove konkurentnosti, pa ćemo sukladno tome podržati rast, razvoj i poslovni uspjeh i ovog projekta.“

 

Da je Ultra Beach zaista vrhunsko događanje, koje uz odličnu zabavu donosi i niz koristi za lokaciju u kojoj se održava, potvrdila je i Suzana Marić, voditeljica marketinga i prodaje iz hotela Amfora koja je naglasila kako je u pripremi i provedbi sudjelovao cijeli tim, od top menadžmenta do operativaca pa je svaki zaposlenik imao svoju ulogu i zadatak te tako dao svoj doprinos uspjehu premijernog izdanja.

 

„Biti domaćin dijelu velikog festivala kao što je Ultra Europe, zaista je velika privilegija za nas, kao jedine hotelske kuće u Hrvatskoj koja sudjeluje u ovako značajnom i zahtjevnom projektu. S druge strane, povratak događanja Ultra Beach na Hvar govori puno o ekskluzivnosti naše destinacije i hotela. Prošlogodišnje izdanje Ultra Beach bio je prvi projekt takve vrste koji se održao u hotelu, a osim stečenog iskustva, potpune popunjenosti kapaciteta nekoliko dana prije i za vrijeme trajanja događanja, posebno nas je iznenadio nevjerojatan viralni buzz koji su posjetitelji događanja Ultra Beach pokrenuli dijeljenjem svojih fotografija, komentara i videa. Činjenica da je slika iz našeg hotela i iz Hvara obišla doslovno cijeli svijet, promocija je nemjerljive vrijednosti“, dodala je Marić.

Osim vrhunske lokacije, provodu za pamćenje pridonijet će i ekskluzivan line-up koji je u pripremi, što je potvrdio i Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija, hrvatskog suorganizatora festivala Ultra Europe:

 

„Vjerujem kako će posjetitelji događanja Ultra Beach biti oduševljeni svime – od još veće i impresivnije produkcije koju pripremamo, izvođača koji će nastupiti, a čija ćemo imena objaviti uskoro, spektakularnog okružja hotela Amfora, otkud pogled seže sve do Paklenskih otoka, posebnih događanja i sadržaja pa sve do otoka Hvara koji je prošle godine dokazao da zaista zaslužuje stajati uz bok Miamiju i sličnim ekskluzivnim svjetskim turističkim odredištima. Zahvaljujući Splitu i Hvaru, Ultra Europe uistinu jest jedan od najboljih destinacijskih glazbenih festivala, a posebno nam je drago što smo u osoblju tvrtke Sunčani Hvar, a posebno hotela Amfora pronašli kvalitetnog i pouzdanog partnera te što nastavljamo pisati priču o Hrvatskoj kao jednoj od najboljih festivalskih destinacija.“ Podsjetio je i kako je novost ovogodišnjeg izdanja festivala Ultra Europe dodatni festivalski dan u Splitu pa glavni dio festivala traje tri dana, točnije od 11. do 13. srpnja, a Ultra Beach će se održati s jednim danom razmaka, 15. srpnja, što će, vjeruju organizatori, utjecati na to da se turisti u na hrvatskoj obali zadrže duže.

 

Ulaznice za ekskluzivni tulum u sklopu festivala Ultra Europe u Hvaru u prodaji su od danas po cijeni od 760 kuna, na internetskoj stranici www.ultraeurope.com, a na istoj se adresi mogu kupiti i Regular General Admission ulaznice po cijeni od 985 kuna (129 eura). Ljubitelji najekskluzivnije zabave mogu kupiti dnevne VIP ulaznice za dio festivala u Splitu po cijeni od 760 kn (100 eura), a za rezervaciju stola potrebno se obratiti na mail vip@ultraeurope.com.

 

Uz to, s ciljem da posjetiteljima iz svih dijelova svijeta dodatno približe Hrvatsku, odnosno Split i Hvar i pomognu im u organizaciji posjeta festivalu Ultra Europe, organizatori su, u suradnji s tvrtkom Travel2Ultra (www.travel2ultra.com), omogućili izravne rezervacije smještaja u nekom od službenih festivalskih hotela, a moguće je kupiti i čitav paket koji uključuje smještaj, prijevoz i ulaznice za festival Ultra Europe. Na spomenutoj se stranici mogu pronaći i osnovne informacije o prometnoj povezanosti, festivalskim lokacijama, načinima prijevoza do festivala te Splitsko-dalmatinskoj županiji.

 

Sve dodatne informacije i obavijesti mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.