Browse By

Ulaznice za T-Mobile INmusic u prodaji!

T-Mobile INmusic festival održat će se 22. i 23. lipnja 2010. godine, već tradicionalno na jarunskom Otoku hrvatske mladeži, a peta godina održavanja započet će posebnom promotivnom akcijom za obožavatelje! Jedinstvena prilika za sve fanove festivala i idealan božićni poklon za prijatelje i bližnje: po promotivnoj cijeni posjetitelji festivala moći će nabaviti ulaznice po 300, odnosno 250 kuna s popustom za T-Mobile korisnike, počevši od 20. studenog do kraja godine ili do isteka zaliha. Karte za ranoranioce su festivalske karte i vrijede za oba dana održavanja!
Karte za ranoranioce u prodaji će biti prije objave line upa i headlinera festivala, a njihova cijena je povoljnija od redovnih ulaznica koje će biti u prodaji početkom 2010. godine.
Kao svake godine do sada, T-Mobile INmusic 2010 ponudit će žanrovski bogat i raznolik program.
Ulaznice za ranoranioce mogu se nabaviti u svim T-Centrima od 20. studenog po promotivnoj cijeni od 300, odnosno 250 kuna s popustom (popust se ostvaruje putem SMS-a).
Broj ulaznica za ranoranioce je ograničen i bit će u prodaji od 20.11. do 31.12.2009. ili do isteka zaliha. Redoviti kontingent ulaznica bit će pušten u prodaju početkom 2010. godine.
Svi T-Mobile korisnici mogu ostvariti popust od 50 kuna pri kupnji jedne ulaznice u T-Centrima (prazna poruka se šalje na broj 2255, cijena SMS poruke naplaćuje se prema standardnom cjeniku T-Mobile-a).
(Izvor: Net.hr)